Kuva: Mikko Räsänen

Axl Smith astui julkisuuteen: "Sanojani on ymmärretty väärin"

17.03.2016 15:41 - Rea Tallgren

Skandaalissa rypevä juontaja mainosti videota sanomalla, että siltä löytyy "vastaus kaikkiin kysymyksiin."

Kerroimme eilen Axl Smithin julkaisseen tuohtuneen päivityksen siitä, että hänen anteeksipyyntöjään ei ole kuultu. "Olen pyytänyt koko sydämestäni anteeksi varmaan 800 kertaa", mies avautui. Mies myös sanoi julkaisevansa torstaina videon, jolta löytyvät vastaukset kaikkiin kysymyksiin, jotka ihmisiä saattavat askarruttaa. 

Smith on epäiltynä seksin salakuvaamisesta. Medialähteiden mukaan uhrimäärä on suuri. Iltalehden haastatteleman uhrin mukaan puhutaan 50-100:sta naisesta. Ilta-Sanomat kertoo miehen kuvanneen videoita myös muualla kuin kotonaan. Lehden haastatteleman uhrin mukaan Smith oli jäänyt kiinni kuvatessaan naista kännykällä heidän ollessaan sängyssä. 

Smith on menettänyt meneillään olevan tutkinnan takia työnsä niin Voice of Finland -juontajana kuin Emma Gaalan ja RadioAwards -gaalankin juontajana. Eilen hänen perustamansa Jook-Joint -nuorisoverkosto uutisoi, että mies jättää myös kyseisen verkoston hallituksen puheenjohtajan ja mentorin tehtävät. Hän ei myöskään toimi enää Unicefin lähettiläänä.

Nyt Smith on julkaissut uuden päivityksen, jolla hän kertoo, ettei aio julkaista videota lupauksestaan huolimatta. Hän kirjoitti oman kantansa koko skandaalista. 

"Pitkän harkinnan jälkeen olen päättänyt etten julkaise vastaus-videotani. Tässä on kaikki mitä minulla on sanottavaa tutkintaani liittyen.

Tulin julkisuuteen aiheesta viime viikolla. Tein virheen kun lähdin selittelemään tekojani videolla sen sijaan, että olisin vaan kantanut vastuuni. En toiminut järkevästi, kun julkaisin videon, jossa selittelin
tapahtunutta.

Sanojani on tämän jälkeen väärinymmärretty ja tulkittu oman mielen mukaan ja tutkinnasta on erittäin paljon väärää infoa lehdissä ja somessa - mutta en aio kaataa lisää bensaa liekkeihin.

Otan täyden vastuun, en syyllistä ketään muuta mistään.

Olen pahoillani teoistani. Pyydän anteeksi asianomaisilta ja heidän läheisiltään, omalta perheeltäni ja läheisiltäni sekä kaikilta, joita asia on koskettanut. Pyydän anteeksi myös yhteistyökumppaneiltani, joille asian julkisuus on aiheuttanut harmia. Koko sydämeni pohjasta haluan sanoa: Anteeksi.

En tule antamaan medialle lausuntoja aiheesta vaan asioin ainoastaan poliisin kanssa tutkintaan liittyvissä kysymyksissä.

Suomi on oikeusvaltio. Annetaan poliisin hoitaa tämä tutkinta rauhassa loppuun ja kohdataan sitten lopputulos.

Tein virheen, myönnän sen ja pyydän anteeksi.

I’m out."

Samalla Smithin sivuille on ilmestynyt profiilikuvan tilalle musta laatikko. Lue päivitys tästä

Kilpailut

Uusimmat