Kuva: AOP

Bella Hadid ja pitkäaikainen räppärirakas erosivat äkisti: "Pyrkivät pysymään ystävinä"

11.11.2016 15:00 - Elisa Jalasjoki

Pariskuntaa repivät erilleen muun muassa työkiireet.

Mallikaunotar Bella Hadidin, 20, ja tämän pitkäaikaisen kumppanin, rap-artisti The Weekndin (oikealta nimeltään Abel Tesfaye), kerrotaan eronneen. Pariskunta piti yhtä noin puolentoista vuoden ajan. 

People-lehden lähteen mukaan pariskunnan omat aikataulut ovat olleet viime aikoina erittäin kiireiset, minkä seurauksena heidän yhteinen aikansa on jäänyt vähiin. Kiireitä aiheuttavat myös Tesfayen neljännen albumin viimeistelytyöt. 

- He rakastavat toisiaan edelleen kovasti, ja aikovat pyrkiä pysymään ystävinä, lähde kertoo. 

Pariskunta esiintyi ensimmäisen kerran yhdessä punaisella matolla vuoden 2016 Grammy- gaalassa. Tällöin Hadid kertoi muun muassa Glamour-lehdelle, että kyseessä oli suuri hetki.  

- Abel oli työskennellyt niin kovasti. Olin onnellinen, että hän onnistui niin hyvin tuona iltana. Hänen kumppaninaan halusin olla paikalla tukemassa häntä. Kun näin, kuinka onnellinen hän oli voitettuaan Grammyn, olin todella onnellinen, Hadid kertoi. 

Katso kuva pariskunnasta alta. 

Bella Hadid ja The Weeknd. (kuva: AOP)

Hadid on esiintynyt myös Tesfayen kappaleen In the Night musiikkivideolla. Katso video alta.

The Weekndin uusin albumi, Starboy, julkaistaan 25.marraskuuta. Hadid puolestaan valmistautuu paraikaa ensimmäiseen näytökseensä Victoria's Secret Fashion Showssa, joka näytetään 5.joulukuuta. 

Lähde: People

Lue myös: Angelina Jolien toinen ex-mies paljastavassa haastattelussa - oli vaivaantunut koko liiton ajan

Lue myös: Maailma jää kaipaamaan Obamien aitoa rakkautta - katso hellyyttävä kuvasarja

Kilpailut

Uusimmat