Kuva: Splashnews.com

Bella Hadidin bikinikroppa saa monet kateudesta vihreäksi: Mitkä muodot!

13.01.2017 08:15 - Senja Rapila

20-vuotias mallikaunotar saa tavalliset, mustat bikinit näyttämään uskomattoman hyviltä ja sen todistaa Hadidin hiljattain lisätty Instagram-kuva.

Aiemmin rohkeissa kuvissa poseerannut malli Bella Hadid, 20, on tavallisiin arjen ahertajiin verrattuna etuoikeutettu sen vuoksi, että hän saa matkustella työnsä perässä ympäri maailmaa. Viimeisin työprojekti on vienyt hänet Bahaman saarille nauttimaan lämmöstä.

Kaunotar julkaisi lomamatkaltaan seksikkään bikinikuvan, missä hän poseeraa kameralle maireasti hymyillen. Asento, jossa Hadid poseeraa, korostaa vielä entisestään hänen hyvin treenattua ja hoikkaa vartaloaan.

Voit katsoa kuvan alapuolelta.

Kotiinpaluun jälkeen Hadid lisäsi Instagram-tililleen videoklipin, jossa hän poseeraa vartaloanuolevassa, mustassa bodyssä. Voit katsoa sen alapuolelta.

Kerroimme myös hiljattain siitä, kuinka Hadid lopetti ex-poikaystävänsä uuden daamin, Selena Gomezin, 24, seuraamisen Instagramissa sen jälkeen, kun uutiset tuoreen parin suhteesta levisivät sosiaaliseen mediaan. Voit lukea siihen liittyvän artikkelin täältä.

Lue myös: Uskalias kuva Selena Gomezista julki - peppu varastaa huomion

Lue myös: Miltä kuulostaa, kun mallisiskokset Gigi ja Bella Hadid räppäävät? Katso video

Lue myös: Jada Pinkett-Smith, 45, näyttää uskomattomalta bikineissä - katso

Kilpailut

Uusimmat