Kuva: AOP

Blac Chynan ja Rob Kardashianin outo ero - Rob jakaa vitsikuvia somessa, Chyna vei vauvan

18.12.2016 10:15 - Iiro Myllymäki

Rob Kardashian on jakanut eroon liittyen vitsikkäitä kuvia Instagramissa.

Tosi-tv-tähdet Blac Chyna ja Rob Kardashian ovat eronneet. Kardashian on avautunut asiasta Snapchat-tilillään. Kihloissa oleva pariskunta oli saanut ensimmäisen lapsensa, Dream Kardashianin, noin kuukausi sitten.  

- Tulin kotiin ja Chyna oli ottanut lapsen, kaikki lastenhuoneen tavarat, kaiken minkä rakensimme Dreamin lastenhuonetta varten. Hän vain otti vauvan ja lähti ja jätti minut yksin. Pikkuiseni on vain kuukauden ikäinen, ja Chyna otti hänet ja jätti tämän kauniin kodin, jonka olin juuri ostanut meille, Kardashian sanoo Snapchat-videolla, jonka voit katsoa alta:

Kardashian myös kirjoitti asiasta tiedotteen sosiaaliseen mediaan.

”En ole koskaan ollut näin murtunut. Minua ei haittaa olla tästä näin avoin eikä minua haittaa, jos minua pidetään heikkona. Kyse on perheestäni ja Chyna oli perheeni. Luulin, että menisimme naimisiin", Kardashian kirjoittaa.

Vitsikuvia Instagramiin

Kardashian on Instagram-tilillään ottanut myös vitsikkäämmän lähestymistavan asiaan. Hän on muun muassa jakanut Yksin kotona -elokuvista muistuttavan kuvan, johon hän on muokannut itsensä ja Chynan. Mies on myös jakanut Grinch-tarinasta muistuttavan kuvan, jossa Blac Chyna "varasti joulun".

Outo hakkerointijupakka

Tieto erosta tuli sen jälkeen, kun Chynan Instagram-tilille oli hakkeroiduttu lauantaina. Hakkeroinnin väitetään paljastaneen salaisia ja arkaluontoisia viestejä muun muassa Chynan ja hänen lakimiehensä välillä. People-lehden mukaan Chyna on vahvistanut, että viestit ovat todellisia, mutta lehden mukaan ne eivät todista Chynan olleen uskoton Kardashiania kohtaan. Chyna on viitannut epäilyksiinsä siitä, että Kardashian olisi jotenkin ollut masinoimassa hakkerointia.

Chyna vastasi Kardashianin Snapchat-tilitykseen Instagram-päivityksellä, jonka hän myöhemmin poisti. Päivityksessä nainen suomi rajuin sanoin kihlattuaan.

”Koko raskauteni ajan hän stressasi minua. Hän syytti minua pettämisestä ja lähetti hullun lailla viestejä päivittäin. Sitten hän hyvitti kaiken lahjoilla. Hän satutti minua sanoillaan melkein joka päivä. Silti jaksoin toivoa puolestamme”, Chyna kirjoitti.

Lue myös: Vastasyntyneellä Kardashianilla on jo oma Instagram-tili - kuva rintaruokinnasta julki

Lähde: News.com.au, People

Kilpailut

Uusimmat