Kuva: AOP

Britannian X Factor koettelee Saara Aaltoa: "Elämäni rankimpia kokemuksia"

29.10.2016 09:15 - Senni Loikala

Kovatasoisessa laulukilpailussa pitkällä oleva Saara Aalto kertoo, että ohjelmaan osallistuminen on paitsi ainutlaatuinen, niin myös erittäin rankka kokemus.

Suomalaislaulaja Saara Aalto, 29, on edennyt neljänsiin livelähetyksiin Britannian X Factor -laulukilpailussa. Huikeilla suorituksillaan tuomarit ja yleisön useasti hurmannut Aalto kertoo Radio Pookin Marja Ollakalle, että ohjelmaan osallistuminen on ollut upea ja ainutlaatuinen kokemus, mutta myös rankka sellainen.

- Täällä on ollut todella kivaa, mutta myös todella rankkaa. Kyllä tämä on oikeasti yksi elämäni rankimmista kokemuksista, laulaja sanoo.

Kaikki mukana olevat Britannian X Factor -kilpailijat asuvat yhteisessä majoituksessa, mikä on ollut Aallolle haaste riittävien yöunien takaamiseksi.

- Olen 12 vuotta vanhempi kuin nuorimmat kilpailijat, mikä näkyy siinä, että tahtoisin nukkua paljon enemmän kuin he. Se ei ole mahdollista, koska nukumme samassa huoneessa. Onneksi minulla on korvatulpat ja silmälaput, laulaja kertoo.

Ohjelmaan osallistuminen imaisee kilpailijat täysin mukaansa. Kaikkiin asioihin he eivät silti pysty itse vaikuttamaan.

- Välillä on ollut rankkaa, kun on viimeiset 15 vuotta tottunut olemaan itsenäinen ja tekemään itse omat päätöksensä, Aalto sanoo ja lisää heti perään asiassa olevan hyvät puolensa:

- Toisaalta tämä on sairaan siistiä, koska pääsen tekemään töitä huippuammattilaisten kanssa. Kyllähän siinä luovuus alkaa kukkia itselläkin ja sitä tajuaa, että mikä vain on mahdollista.

Kuuntele Radio Pookin nettiradiota täältä. Seuraa Radio Pookia Facebookissa täällä.

Lue myös: Saara Aalto esittää kansainvälisen megahitin Britannian X Factorissa: "Nyt se on julkista!"

Lue myös: Jatkoon päässyt Saara Aalto kiitti tukijoitaan: "Olen niin yllättynyt"

Lue myös: Mitkä sääret! Saara Aallon seksikäs show vakuutti tuomarit

Kilpailut

Uusimmat