Britney Spears hurjassa huhumyllytyksessä: kuka on esikoispojan oikea isä?

27.12.2012 10:15 - Katariina Näreaho

Britney Spearsin entinen lanko väittää, ettei Kevin Federline olekaan poptähden vanhimman pojan oikea isä.

Spearsilla on kaksi poikaa, Sean Preston ja Jayden James, entisestä avioliitostaan Kevin Federlinen kanssa. Nyt kuitenkin kohistaan siitä, ettei Kevin olekaan toisen pojan oikea isä.

Kaikki sai alkunsa viime viikolla, kun Kevin Federlinen veli, Christopher, haki Britney Spearsille lähestymiskieltoa, väittäen naista epätasapainoiseksi ja hulluksi. Mies jätti hakemuksensa oikeuteen 18. joulukuuta, kertoo sanomalehti National Enquirer. Papereissa hän väittää Spearsin varastaneen hänen luottokorttinsa ja kiristäneen häntä. Christopher kertoo naisen uhanneen paljastaa totuuden Sean Prestonin oikeasta isästä.

"...hän uhkasi, että mikäli kerron poliisille hänen varastaneen luottokorttini, hän kertoo koko maailmalle, että minä olen Sean Prestonin oikea isä, ei Kevin. Tunnustan maanneeni Britneyn kanssa, ja että olen oikea isä, mutta asian ei tarvitse tulla julkisuuteen", Christopher kertoo oikeuspapereissa.

US Weekly -lehden sivuilla on skannaus oikeuteen toimitetusta paperista, löydät sen täältä.

Myöhemmin on selvinnyt, että paperit ovat todennäköisesti väärennettyjä, ja niiden takana on useista rikoksista tuomittu Jonathan Lee Riches. Lues asiasta lisää täältä.

Lähde: Enquirer, Us Weekly

Uutinen päivitetty 28.12.2012, 10.15.

Kilpailut

Uusimmat