Kuva: AOP

Brooklyn Beckhamilla, 17, säpinää 18 vuotta vanhemman laulajakaunottaren kanssa?

24.02.2017 12:15 - Senja Rapila

Pussycat Dolls -yhtyeestä tuttu Ashley Roberts, 35, flirttaili silminnäkijöiden mukaan avoimesti nuoren Beckhamin kanssa.

Hollywoodissa kuhistaan tällä hetkellä siitä, kuinka entinen Pussycat Dolls -laulajatar Ashley Roberts, 35, on nähty flirttailemassa avoimesti David ja Victoria Beckhamin esikoisen Brooklyn Beckhamin, 17, kanssa Brits Awards -gaalan jatkoilla.

Tilanne alkoi siitä, kun Beckham istui jatkoilla äitinsä Victorian entisen bändikaverin, Spice Girls -yhtyeestä tutun Emma Buntonin, kanssa samassa pöydässä.

- Brooklyn istui pöydässä Emman, Holly Willoughbyn, Christine Bleakleyn ja Frank Lampardin kanssa, mutta hänellä ei vaikuttanut olevan kovin hauskaa ennen kuin Ashley tuli paikalle, silminnäkijä kertaa The Sun -lehdelle.

Lauloi ja tanssi Brooklynille

Kertoman mukaan Ashley Roberts oli hyvin innokas tapaamaan Brooklynin ja halusi agenttinsa esittelevän kaksikon toisilleen. Lopulta Brooklyn nousi pöydästä keskustellakseen Robertsin kanssa.

- He juttelivat yli puoli tuntia ja lisäksi Ashley yritti saada Brooklynin tanssilattialle tanssimaan kanssaan, näyttäen tälle ensin omia tanssiliikkeitään, bileiden vieraat ovat kertoneet.

Silminnäkijöiden mukaan Ashley flirttaili avoimesti 17-vuotiaalle Beckhamille suuresta ikäerosta huolimatta.

- Yhdessä vaiheessa Ashley lauloi bileissä soivan kappaleen mukana Brooklynille, joka tässä vaiheessa hymyili todella leveästi.

Lisäksi juhlavieraat ovat myös paljastaneet The Sun -lehdelle, että 17-vuotias Beckham nautti tilaisuudessa vodkapohjaisia drinkkejä, vaikka hän onkin alaikäinen.

Lähde: The Sun

Lue myös: One Direction -tähden 10 vuotta vanhempi tyttöystävä esitteli vauvamahansa vihdoin! Katso

Kilpailut

Uusimmat