Kuva: Splash

Charlie Sheen: "Luulin, että muut HIV-tartunnan saaneet julkkikset ottaisivat yhteyttä"

17.06.2016 21:45 - Senja Rapila

Mies odotti, että hän olisi oman tunnustuksensa jälkeen saanut yhteydenottoja muilta HIV-tartunnan saaneilta julkisuuden henkilöiltä.

Neljä vuotta sitten HIV-diagnoosin saanut näyttelijä Charlie Sheen, 50, joutui viime vuoden lopulla tiukan paikan eteen, kun hän joutui kiristyksen vuoksi kertomaan sairaudestaan julkisuuteen.

Kaikki ei kuitenkaan mennyt odotetusti, sillä Sheen ajatteli saavansa tunnustuksen jälkeen kontakteja muilta HIV-tartunnan saaneilta julkisuudenhenkilöitä.

- Tavallaan luulin, että muut sairastuneet julkisuuden henkilöt ottaisivat minuun yhteyttä luottamuksellisesti, mutta niin ei tapahtunut. Se on heidän matkansa. Voin vain toivoa heille hyvää, hän on kommentoinut.

Mies kuitenkin kertoi, että useat ihmiset lähestyivät häntä tiedon jälkeen julkisuudessa ja kiittivät Sheeniä siitä, että heidän läheisensä olivat saaneet voimaa puhua omasta HIV-diagnoosistaan avoimemmin. 

- En näe tätä niin, että olisin HIV:in edustusmies, mutta jos siitä on tullut minun roolini tällä matkalla, hyväksyn sen.

Lähde: Female First

Lue myös: Antti Tuisku kävi parturissa - mitä pidät suuresta muutoksesta?

Lue myös: Suomalainen miesnäyttelijä on lähes tunnistamaton meikissä - tunnistatko hänet?

Kilpailut

Uusimmat