Cheek lähtee jouluksi ulkomaille perheensä kanssa

26.11.2013 21:15 -

Cheek haluaa lähteä ulkomaille perheensä kanssa jouluksi, vaikka Suomessa onkin hänen mielestään erityinen joulutunnelma.

Cheek kertoo Voicen iltapäivän Lauri Kottoselle ja Noora Hautakankaalle viettävänsä tulevan joulun ulkomailla jossakin lämpimässä paikassa perheensä kanssa. Hän haluaa päästä irrottelemaan ajatuksiaan vähäksi aikaa muualle kuin Suomeen.

- Tässä paineen ja kiireen keskellä kaipaa välillä lämpöä. Ulkomailla ei kuitenkaan ole samanlaista joulutunnelmaa kuin täällä, mutta ensi vuonna vietän sitten joulun suomessa, artisti paljastaa.

Räppäri ei ole erikoistunut joululahjojen ostamiseen. Asiaan saattaa vaikuttaa aiemmin tehty sopimus perheen kanssa, että kukaan ei osta kenelläkään lahjoja, ellei sitten löydy jotakin todella erityistä jollekin.

Cheekille perinteinen joulunviettotapa on olla perheen kanssa ja nauttia yhdessäolosta. Lapsena joulupukki oli tärkeä, mutta nykyisin ei ole mitään selkeätä kaavaa tai mitään erityistä mitä odottaa.

- En ole vielä tähän päivään mennessä keksinyt oikeata keinoa tehdä joululauluja räppäämällä. Se, joka kuitenkin keksii hyvän tyylin, tulee olemaan kova, räppäri lisää.

Lauri Kottonen ja Noora Hautakangas äänessä Voicen iltapäivässä arkisin klo 14-18.

Kilpailut

Uusimmat