Cheek on ymmärtänyt olennaisen: Mitä enemmän rakastetaan, sitä enemmän vihataan

20.08.2015 07:15 - Reija Saarinen

Cheek teki näyttävän paluun vuoden tauon jälkeen. Tänään julkaistu single Sä huudat onkin vain esimakua siitä mitä tuleman pitää.

Cheek jäi viime vuonna kahden loppuunmyydyn stadionkeikan jälkeen tauolle. Tuo tauko päätyy nyt vuosi myöhemmin. Tänään julkaistiin ensimmäisen uusi kappale, joka kantaa nimeä Sä huudat. Ensimmäisen tauon jälkeisen esiintymisensä mies tekee lauantaina Tampereen Blockfesteilla.

- On loistava fiilis tällä hetkellä. Radiot on lähteny paukuttaa kappaletta ja diggarit diggaa. Vähän kyllä jännitti toi julkaisu. Ekaa kertaa. En siis ees muista, että koskaan aiemmin ois jännittänyt, Cheek kertoo.

Uuden kappaleen ja levyn myötä Cheek aloittaa myös kiertueen. Ihan tavallisesta keikkarundista ei kuitenkaan ole kyse, sillä mies aikoo valloittaa Suomen jäähallit.

- Tulevaisuuden varalle on hyviä ideoita edelleen takataskussa, mutta mennään askel kerrallaan. Keskitytään siihen, että tehdään hieno tosta jäähallirundista. Meillä on hyvin aikaa, koska se starttaa vasta tammikuussa. Koko vuosi on siis aikaa suunnitella ja tehdä siitä tarpeeksi hyvä ja näyttävä. Lavapiirrustukset on jo tehty ja kun sain ekan piirroksen, olin ihmeissäni, että voiko näin hienoo edes tehdä.

Viha ruokkii myös rakkautta

Tällä hetkellä Cheek on kiistämättä yksi Suomen suurimmista tähdistä. Julkisuus ja kunnia tuovat fanien lisäksi mukanaan myös niitä, jotka eivät herralle lämpene. Mitä ajatuksia tämä herättää?

- Jotenkin se on niin normaalia ollu mulle jo yli 10 vuotta. En mä oikein osaa ajatella sitä hirveesti. Se on osa elämää. Olishan se kivempi, jos kaikki diggais. Mutta oon ymmärtänyt sen, että mitä enemmän on narinaa, sitä enemmän on myös sitä positiivista.

Lue myös: Cheek: En pidä siitä ajatuksesta, että kaikkien tulee mennä stadionille

Kilpailut

Uusimmat