Kuva: Mikko Räsänen

Cheek: "Tuntuu hyvältä saada palautetta suoraan faneilta"

23.07.2016 15:15 - Senja Rapila

Megasuosiossa kylpevä artisti haluaa olla jatkuvasti kartalla sosiaalisesta mediasta ja sen kehittymissuunnista.

Cheek, 34, piti vuoden lomansa aikana hiljaiseloa myös sosiaalisen median puolella. Kun uusi Alpha Omega -albumi ilmestyi, käynnistyi sosiaalisen median päivittäminen taas normaaliin tapaan.

Artisti on kuitenkin sitä mieltä, että ihmisten sosiaalisen median käyttäminen ei ole enää niin ahkeraa kuin mitä se joskus aiemmin oli.

- Instagram ja Facebook. Minun mielestäni ne ovat vähän hidastuneet, ei jengi postaa enää niin paljon kuin ennen. Se on hauskaa, että some muuttuu, ajat muuttuu, ihan selkeesti taas Snapchat on tuonut sellaisen uudenlaisen jutun tuohon ja kohta tulee taas joku uusi juttu, Cheek toteaa Voice.fi:n haastattelussa.

- Minulla on sellainen olo, että haluan seurata sitä mitä tapahtuu, missä jengiin saadaan kontaktia ja missä pystytään olemaan fanien kanssa läsnä.

Räppäri myöntää kuitenkin, että sosiaalisessa mediassa on myös hyvät puolensa.

- Tuntuu hyvältä saada sitä palautetta suoraan faneilta.

"Jos laitoit biisin nettiin, olit netti MC"

Uransa aikana yhdeksän studioalbumia julkaissut räppäri muistaa hyvin, millaista räppärien sosiaalisen median käyttäminen oli ennen Facebookia, Instagramia ja Snapchatia.

- Muistan sen ajan, kun sellainen jäbä joka laittoi biisinsä nettiin, sitä sanottiin netti MC:ksi. Ja se tarkoitti sitä, että se on vielä matkalla johonkin, Cheek toteaa.

- Jos sä edes kehtasit laittaa sun biisin nettiin, niin oltiin silleen että 'älä downgreidaa sun biisin arvoa lyömällä sitä sinne'. Että jos tuollaisista kuvioista ollaan liikuttu, niin täytyy sanoa että tässä on hyvä olla aina vähän kartalla ja näin.

Lue myös: Cheekin hittikappale pääsi suomalaisten räppärien tulkittavaksi

Kilpailut

Uusimmat