Kuva: Mikko Räsänen

Cheekiltä elämänkerta: "Vain harva tietää asioita, joita kirjassa tullaan kertomaan"

18.08.2016 09:05 - Rea Tallgren

Kirjassa Cheek lupaa olla brutaalin rehellinen.

Mikko Aaltosen kirjoittama JHT – Musta lammas -elämäkerta ilmestyy 6.10. Kirja avaa Suomen suurimman supertähden elämästä puolen, jonka vain artistin läheisimmät ystävät ja sukulaiset ovat tähän asti päässeet näkemään.

- Oon pitkään miettinyt, että jos joskus minusta kirjotettaisiin elämäkerta, niin uskaltaisinko kertoa kaiken kaunistelematta. Oisinko mä valmis siihen? Stadikoiden jälkeen tuli tyhjä olo ja mietin, että mitä mulla on annettavaa. Päätin, että jos vielä teen jotain, niin täytyy antaa kaikki mitä on. Siksi kirjoitin elämänkerrallisen ja täysin avoimen albumin Alpha Omega, Cheek selittää tiedotteessa. 

Se ei kuitenkaan riittänyt. 

- Seuraavaksi on vuorossa saagan toinen osa, brutaalin rehellinen elämäkerta kirjan muodossa. Ollaan tehty tätä yli puolitoista vuotta joka viikko. Kirjan julkaisu jännittää koska vain harva tietää minusta asioita, joita kirjassa tullaan kertomaan. Se on kauhistuttavaa, mutta myös vapauttavaa, Cheek summaa. 

Kirjaa varten on haastateltu Jaren lisäksi niin ystäviä, sukulaisia kuin musiikkiuraa alusta asti seuranneita kollegoitakin. 

Katso kuva kirjan kannesta alta. 

(kuva: Handout)

Lue myös: Cheek uudesta kappaleestaan: "En osaa kirjoittaa vain siitä, että kaikki on helkkarin jees"

Kilpailut

Uusimmat