Kuva: AOP

Chris Brown löysi rinnalleen uuden kullan - tumma kaunotar

12.01.2017 12:45 - Rea Tallgren

Chris Brown oli pitkään on/off-suhteessa mallikaunotar Karrueche Tranin kanssa, mutta nyt hän näyttää löytäneen uuden mielitietyn.

Räppäri Chris Brown, 27, on musiikkinsa lisäksi surullisenkuuluisa paitsi entisen tyttöystävänsä Rihannan pahoinpitelystä, myös tuoreemmista syytteistä, joiden mukaan hän uhkasi mallikaunotarta kotonaan aseella. Mies siis tunnetaan eittämättä "pahana poikana". 

Rihanna (kuva: AOP)

Rihannan jälkeen Brown oli pitkään on/off-suhteessa taskukokoisen mallikaunotar Karrueche Tranin, 28, kanssa. Pariskunta erosi vuonna 2015 Karruechen jätettyä Brownin saatuaan tietää miehen hankkineen lapsen toisen naisen kanssa. 

"Ihminen voi sietää vain tietyn verran asioita", Karrueche twiittasi tuolloin asiasta. 

Chris ja Tran (kuva: AOP)

Nyt Brown näyttää löytäneen rinnalleen uuden kullan. Brown kuvattiin poistumassa klubilta käsi kädessä tumman kaunottaren kanssa. Brownin uusi kulta oli pukeutunut isoon kollege-paitaan ja valinnut ruskettuneisiin jalkoihinsa mustat korkokengät, joka jättivät varpaat paljaaksi. 

Myös Brownin entinen tyttöystävä Rihanna oli samaisella klubilla, mutta poistui täysin eri aikaan kuin Brown kumppaneineen. 

(kuva: AOP)

Lue myös: Chris Brown avoimena Rihannan pahoinpitelemisestä: "Tunsin itseni hirviöksi"

Lue myös: Chris Brown haastettiin oikeuteen - syytetään varastamisesta ja kiusaamisesta

Kilpailut

Uusimmat