Kuva: Splash

Daniel Craig pyörsi lopettamispuheitaan James Bondina: "Tulisin kaipaamaan sitä aivan kamalasti"

10.10.2016 17:45 - Mika Parikka

Uudeksi James Bondiksi on veikkailtu niin Tom Hiddlestonea, Idris Elbaa kuin James Nortoniakin. Tämä siksi, että nykyinen Bondin näytteljiä Daniel Craig on julkisesti sanonut olevansa kypsä koko agentin rooliin.

Daniel Craig on sanonut, että mies viiltää mieluummiin ranteensa auki, kuin palaa enää koskaan James Bondin rooliin. Mies on näytellyt kuuluisaa M16-agenttia elokuvissa Casino Royal, 007 Quantum Of Solace, Skyfall sekä Spectre

Mies on kertonut kyllästyneen rooliin täysin. Suurimmiksi syiksi hän mainitsee roolin vaatiman raskaan fyysisen rääkin sekä pitkät ajat pois perheensä luota. Craigilla on Fiona Loudoninin kanssa vuonna 1992 syntynyt lapsi, mutta on nykyään naimisissa Rachel Weiszin kanssa.

Nyt mies on tehnyt täydellisen täyskäännöksen roolin suhteen. Hän mainitsi New Yorker Festivaleilla Bondin roolin olevan maailman paras laatuaan: 

"Jos lopettaisin roolin tekemisen, tulisin kaipaamaan sitä aivan kamalasti. Saan siitä suuret kiksit, ja jos voin jatkaa sen tekemistä, aion myös tehdä niin", Craig veistelee.

Kommentti on varsin hämmentävä kaikkien lopettamispuheiden jälkeen. Mies on myös maininnut, että ainoa syy tehdä Bondin roolia olisi massiivinen summa rahaa. Kuulostaisi siis siltä, että miehelle on tarjottu mottipäinen summa kahisevaa paluustaan rooliin. 

Mikään ei tietenkään ole varmaa, mutta hyvältähän tämä näyttäisi Craig-fanien silmään.

Lähde: The Lad Bible

Lue myös: Paljonko TV-näyttelijät tienaavat yhdestä jaksosta? Hollywoodin palkat suorastaan tähtitieteellisiä

Kilpailut

Uusimmat