Kuva: AOP

Demi Lovato syömishäiriöstään: "Se alkoi jo taaperona"

28.06.2016 19:15 - Joose Koskiranta

Kaikki sai alkunsa äidin syömishäiriöstä.

Laulaja Demi Lovato on varmasti yksi Hollywoodin suorasanaisimmista henkilöistä - varsinkin, kun puheeksi tulee hänen henkilökohtaiset ongelmansa.

Viimeksi 23-vuotias poppari avautui syömishäiriöstään American Way -lehdelle, jossa hän muun muassa kertoi syömishäiriön alkaneen jo taaperona.

Lovaton äiti, entinen NFL-joukkue Dallas Cowboysin cheerleader Dianna Lee Hart, kärsi anoreksiasta sen jälkeen kun hän oli eronnut miehestään. Silloin Lovato oli vain puolitoistavuotias.

- Vaikka olin vain kaksi- tai kolmevuotias, oli vaikea elää henkilön kanssa, joka painoi vain 40 kiloa. Syömishäiriön ympärillä on vaikea kasvaa, hän sanoi.

Tietoisuus kehonkuvasta jo nuoressa iässä

7-vuotiaana Lovato osallistui ensimmäisiin kauneuskilpailuihin. 

- Tietoisuus kehonkuvastani alkoi jo kauan ennen kilpailuja. Kun kasvoin, katselin vanhoja kuviani ja mietin, etten ole se sama henkilö, joka olin nuorempana. Nyt minulla on rasvaa lonkissani ja takapuolessani.

Yhdeksän vuoden iässä hän rupesi ylensyömään, jonka jälkeen hän oksensi ruokansa ulos ja viilteli itseään.

Samoihin aikoihin Lovato pääsi myös parrasvaloihin, kun hän sai roolin Disney Camp Rock ja Sonny With a Chancessa -sarjoissa. Pian hän ansaitsi enemmän kuin äitinsä, mikä johti rajuihin yhteenottoihin.

Lovato kertoi olleensa hankala teini ja muistuttaneen usein äidilleen hänen maksavan perheen laskut.

- Maailmassa ei ole ohjeita siitä, miten pop-tähti tulisi kasvattaa, Lovato kertoi.

Lue myös: Demi Lovato avautui päihdeongelmastaan: "Otin huumeita joka tunti"

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat