Kuva: AOP

Demi Lovato tulistui Keshan oikeudenkäynnin tuloksesta: "Naisia ei uskota"

22.02.2016 18:45 - Iiro Myllymäki

Laulaja näkee oikeudenkäynnin lopputuleman osana yleistä naisten vähättelyä.

Amerikkalaislaulaja Demi Lovato on noussut puolustamaan oikeustaistelua käyvää pop-kollegaansa Keshaa. Tik Tok -hitistä tunnettu Kesha, 28, väittää hänen tuottajansa Dr. Luken (Lukasz Gottwald) huumanneen ja raiskanneen hänet, kun laulaja on ollut 18-vuotias. Manhattanin korkein oikeus hylkäsi viime perjantaina Keshan vaatimukset purkaa Sonyn kanssa tehty levytyssopimus ja lopettaa yhteistyö hittituottaja Dr. Luken kanssa.

Lovato tyrmistyi oikeuden päätöksestä ja antoi mielipiteensä kuulua Twitterissä. Lovato yhdisti oikeuden päätöksen yleiseen naisten vähättelyyn.

”Turhauttavaa, kun oikeuttaan vaativia naisia ei uskota, eikä heitä kunnioiteta rohkeudestaan ottaa asiat käsittelyyn”, Lovato kirjoittaa.

Turhautuneisuus paistaa läpi myös laulajan muista twiiteistä, joissa hän peräänkuuluttaa naisten oikeuksien puolustamista ja harmittelee, että naisten vaatimuksia ei vieläkään oteta yhtä tosissaan kuin miesten.

"Miten kukaan voi olla tarpeeksi rohkea todistamaan oikeudessa, jos heidät todennäköisimmin jätetään huomiotta tai heitä kutsutaan valehtelijoiksi?", Lovato kirjoittaa viitaten naisiin kohdistuvaan vähättelyyn.

Dr. Luke, 42, on kiistänyt kaikki häneen kohdistetut syytteet. Manhattanin oikeuden tuomarin mukaan Keshan ei tarvitse olla missään tekemisissä Dr. Luken kanssa, vaikka hän jatkaisi levytyssopimustaan Sonyn kanssa. Keshan puolustus ei tätä niele, vaan uskoo levy-yhtiön sabotoivan Keshan uraa jättämällä mahdollisen tulevan albumin ilman promootiota.

Lue myös: Rajuja väitteitä - Kesha syyttää tuottajaansa hyväksikäytöstä

Lähteet: People, People

Kilpailut

Uusimmat