Duudson-Jukka paljastaa julkkisihastuksensa

09.09.2014 16:46 - Susanna Karttunen

Duudsonit tähdittävät syksyllä uutta Posse-viihdeohjelmaa. Miehet kertoivat Voicelle, millaista on haastaa julkkiksia tekemään stuntteja.  

Posse on 3. lokakuuta alkava suorana lähetettävä viihdeshow, joka rakentuu piilokamerapiloista, haasteskaboista ja haastatteluista. Possea tähdittävät Aku Hirviniemi ja Jaakko Saariluoma sekä Duudsoneiden Jarno Laasala, HP Parviainen, Jukka Hilden sekä Jarppi Leppälä.

Possen porukka pääsee show'ssa pitämään hauskaa monien suomalaisten julkkisten kanssa. Ohjelmaa varten on jo kuvattu inserttejä, joissa Duudsonit ovat päässeet haastamaan muun muassa Anna Abreun, Krista Siegfridsin ja Vappu Pimiän hurjiin stuntteihin. Myös ohjelmaa juontavat Hirviniemi ja Hilden laitetaan koettelemaan uskaltamisensa rajoja.

Pimiä joutui stuntissaan juoksemaan 50 metriä liekkien läpi 400 litraa bensaa räjähtellessä hänen ympärillään. Duudsoneiden mielestä on mahtavaa, kun julkkikset kohtaavat pelkonsa. Tällöin ihmisten julkisuuskuva romuttuu ja nähdään, keitä he oikeasti ovat ja miten he kestävät pelkoa ja jännitystä.

- Anna Abreu kertoi, ettei osaa kunnolla uida ja pelkää korkeita paikkoja, joten me laitoimme hänet hyppytorniin istumaan sohvaan selkä menosuuntaan päin ja vedimme alas. Anna itki unettomia öitä, koska pelkäsi stunttia niin paljon, mutta lopulta, kun hän teki sen ja nousi ylös vedestä, oli upea nähdä, kuinka hän itki ilosta ja euforiasta ylittäessään itsensä, Jukka kertoo.

Puolestaan HP kertoo, että he ovat saaneet haalittua erittäin hyvän määrän suomalaisia julkkiksia osallistumaan stunttihaasteisiin. Hienointa hänen mielestään koko jutussa on se, että julkkikset pääsevät voittamaan pelkonsa.

- On ollut hienoa päästä haastamaan näitä henkilöitä voittamaan omat pelkonsa ja jännityksensä. Siinä ei ole tärkeää se, että saadaan joku tekemään tietty juttu, vaan nimenomaan se, että saadaan haastettua heidät voittamaan omat pelkonsa, HP sanoo.

Voice kysyi Duudsoneilta myös, että jos he saisivat valita kenet tahansa maailmantähden hurjastelemaan kanssaan, kuka se olisi. Jukalla oli selvä vastaus mielessä.

- Kyllä minä voisin Megan Foxin kanssa temput tehdä. Se sopisi hyvin tuohon meidän suihkuralli-inserttiin. Mentäisiin Jyväskylässä johonkin paikalliseen kerrostaloon ja juostaisiin siellä sitten Meganin kanssa suihkuja läpi. Hasselhoff voisi myös olla hyvä, Jukka sanoo.

Myös Jarppi unelmoi Hollywood-tähdestä suorittamassa stunttia.

- Jos vain taivas on rajana, niin sitten lähtisin haastamaan Hollywood-tähtiä, esimerkiksi Brad Pittin. Se on tuollainen amerikkalainen sälli, joten pistäisin sen sukeltamaan avantoon, Jarppi tuumii.

Voit lukea aikaisemmasta artikkelistamme lisää Duudsoneiden mietteistä uudesta ohjelmasta. Artikkeliin pääset tästä.

Kilpailut

Uusimmat