Kuva: Splash

Dwayne "The Rock" Johnson haukkui Fast & Furious -näyttelijäkollegansa Facebook-kirjoituksessa

10.08.2016 09:45 - Rea Tallgren

Dwayne "The Rock" Johnson on saanut näyttelijäkollegansa varpailleen kirjoituksellaan.

Dwayne "The Rock" Johnson, 44, on pitkän uran tehnyt toimintatähti. Mies on työskennellyt lukuisten näyttelijöiden kanssa, eikä hänellä yleensä ole ollut - ainakaan julkisesti - kollegoistaan pahaa sanottavaa.

Nyt asia on toisin. Kahdeksannen Fast & Furious - Hurjapäät -elokuvan kuvaukset juuri viimeistellyt mies julkaisi eilen julkisen Facebook-kirjoituksen, jossa hän kehui julkisesti naispuolisia kollegoitaan, ja hehkutti myös tuotantotiimiä.

Sitten hän kuitenkin käänsi takkinsa ja kommentoi miespuolisia näyttelijäkollegoitaan kitkerin sanankääntein. 

"Osa oli todellisia ammattilaisia, mutta osa ei ollut sellaisia nähnytkään ja he ovat myös aivan liian typeriä tekemään asialle mitään. Pelkurit", The Rock sanaili. 

Miehen mukaan joissain elokuvan kohtauksissa, kun hän näyttää siltä, että haluaisi piestä jonkun, hänestä tuntuu siltä oikeasti. 

Hänen kirjoituksensa on herättänyt paljon spekulaatiota siitä, ketä hän mahtoi tarkoittaa. Moni tuntuu uskovan hänen viittaavaan Scott Eastwoodiin, Clint Eastwoodin poikaan, joka on alkanut luoda uraa elokuvamaailmassa. 30-vuotias mies nähdään myös Suicide Squadissa

Lue koko kirjoitus tästä. Hurjapäät 8 saa ensi-iltansa vuonna 2017.  

Lue myös: Dwayne "The Rock" Johnson ei ole unohtanut jalkapäiviä salilla - katso käsittämätön kuva

Kilpailut

Uusimmat