Kuva: AOP

Emma Watson esittelee ensimmäistä kertaa laulutaitoaan Kaunotar ja hirviö -elokuvassa - kuuntele

30.12.2016 14:15 - Iiro Myllymäki

Emma Watson ei ole aiemmin laulanut elokuvarooleissaan.

Disney-fanit odottavat jo valtavalla innolla ensi keväänä ensi-iltaan tulevaa Kaunotar ja hirviö -elokuvaa. Elokuvaa tähdittää Bellen roolissa Harry Potter -elokuvista kuuluisuuteen noussut Emma Watson. Musikaalimaisia kohtauksia sisältävässä elokuvassa kuullaan myös Watsonin lauluääntä.

Nyt julkisuuteen on vuotanut ensimmäinen maistiainen Watsonin laulamisesta elokuvassa. Äänite on peräisin elokuvan oheistuotteesta, laulavasta Belle-nukesta. Eräs Disney-fani julkaisi äänitteen Instagramissa, ja hieman myöhemmin Kaunotar ja hirviö -elokuvan tuottaja Jack Morrissey vahvisti äänitteen aitouden jakamalla fanin päivityksen omalla Instagram-tilillään. Kuuntele pätkä Something There -kappaleesta alta:

Watson ei ole aikaisemmin laulanut elokuvarooleissaan. Nainen on puhunut asian jännittävyydestä haastattelussa viime vuonna.

- Luulen, että ihmisistä on kiinnostavaa nähdä minun tekevän jotain erilaista. Se antaa minulle aivan uudenlaisen haasteen. Se on itsessään jo aika pelottavaa, Watson sanoi.

Ilmoittaessaan Bellen roolin saamisesta Watson kertoi aikovansa ottaa laulutunteja elokuvaa varten. Elokuva saa ensi-iltansa 17. maaliskuuta.

Lue myös: Disney-fanit, huomio! Uusi Kaunotar ja hirviö -traileri julkaistiin, katso

Lähteet: Mashable, Telegraph

Kilpailut

Uusimmat