Kuva: AOP

Erohuhujen keskellä oleva Lady Gaga tunteellisena: "Olemme tauolla, mutta rakastamme toisiamme"

20.07.2016 10:45 - Iiro Myllymäki

Laulajatähti kommentoi Instagramissa uutisia, joiden mukaan hän olisi eronnut näyttelijämiehestään.

Pop-tähti Lady Gagan, 30, uutisoitiin aiemmin eronneen näyttelijämiehestään Taylor Kinneysta, 35. Uutisten mukaan pariskunnan viisivuotinen suhde olisi päättänyt ja tulevat häät olisi peruttu. Nyt Gaga on julkaissut Instagramissa kuvan parista ja kirjoittanut kuvan yhteyteen tunteikkaat kommenttinsa pariskunnan tilanteesta:

”Taylor ja minä olemme aina uskoneet, että olemme sielunkumppaneita. Kuten kaikilla muillakin pareilla, niin meilläkin on ylä- ja alamäkemme, ja olemme nyt pitäneet taukoa. Olemme molemmat kunnianhimoisia taiteilijoita, jotka toivovat pystyvänsä pärjäämään pitkien välimatkojen ja hankalien aikataulujen kanssa jatkaakseen sitä yksinkertaista rakkautta, jonka jaamme. Olkaa kilttejä ja kannustakaa meitä. Olemme niin kuin kaikki muutkin ja todella rakastamme toisiamme”, nainen kirjoittaa.

Myös laulajan edustaja on vahvistanut People-sivustolle, että pariskunta pitää suhteestaan taukoa. Kinney oli kosinut Gagaa vuoden 2015 ystävänpäivänä 14. helmikuuta. He aloittivat tapailun vuonna 2011 sen jälkeen, kun Kinney oli esiintynyt pop-tähden Yoü and I -videolla.

Lue myös: Lady Gagan poikkeuksellinen ulkonäkö keräsi katseita - tunnistaisitko sinä laulajan?

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat