Kuva: Mikko Räsänen

Eveliina, 21, on upea tanssijakaunotar

22.05.2016 11:15 - Mikko Räsänen

Eveliina Haimi kääntää päitä niin yliopiston kampuksella kuin yökerhojen esiintymislavoilla.

Kun näkee Eveliina Haimin yliopiston kampuksella ja kuulee hänen opiskelevan luokanopettajaksi, ei tieto yllätä. Välittömän ja aidon oloinen Eveliina on kuin tehty työskentelemään lasten kanssa. Hän on välitön, sosiaalinen ja hymyilee lähes koko ajan.

Suurempi yllätys sen sijaan on se, että koulun ulkopuolella Eveliina on showtanssija. Déjà-Vu-tanssiryhmään kuuluva kaunotar esiintyy niin Itämeren laivoilla kuin yökerhojen estradeilla.

Eveliinan kalenteri on aivan täynnä. Opiskelukiireiden lisäksi hän on aktiivisesti mukana oppiaineensa ainejärjestötoiminnassa ja työskentelee asiakaspalvelutehtävissä. Tanssimiselle hän kuitenkin aina löytää aikaa.

- Kokeilin ensimmäisen kerran siipiäni tanssilattialla 15-kesäisenä. Siitä lähtien se on ollut intohimoni. 

- Parasta tanssimisessa on nimenomaan esiintyminen. Kovin moni asia ei vedä vertaa sille tunteelle, kun pääsee lavalle esiintymään ja irroittelemaan hyvien ystävien kanssa.

Eveliina rakastaa knoppitietoa. Ei siis ole ihme, että Trivial Pursuit on hänen suosikkipelinsä. (kuva: Mikko Räsänen)

Liikunta on Eveliinalle elämäntapa. Hänet voi bongata niin kuntosalilta kuin ryhmäliikuntatunneilta. (kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

Voice.fi ja Asema.net esittelevät juttusarjassa Déja-Vu -ryhmän tanssijoita. Lue kaikki sarjassa ilmestyneet jutut täältä. Déjá-Vun Facebook-ryhmä löytyy osoitteesta facebook.com/dejavufinland.

Sporttivaatteet: Lavli Living Room/Lorna Jane Finland, korut: Glitter

Lue myös: Kuuma showtanssija Janniina: "Seksikästä on olla oma itsensä ja ylpeä siitä"

Kilpailut

Uusimmat