Kuva: Mikko Räsänen

Evelina häntä ja Sannia kärkkyvistä paparazzeista: "Mikään ei ole tullut yllätyksenä"

29.06.2016 20:30 - Senni Loikala

SUSHI-kappaleen vastikään julkaissut laulaja suhtautuu julkisuuteen realistisesti. Hänelle tärkeintä on musiikin tekeminen.

Evelina, oikealta nimeltään Eveliina Tammenlaakso, 21, hyppää keikan jälkeen oman autonsa rattiin ja hänen DJ:nsä nousee mukaan kyytiin. Kaksikko lähtee ajamaan kohti seuraavaa keikkapaikkaa. Artisti toimii itse kuljettajana, koska DJ:llä on tapana nauttia onnistuneen keikan jälkeen pullo kylmää olutta.

- Vastapainoksi pakotan DJ:n pysymään hereillä, etten joudu ajamaan ilman seuraa, Evelina kertoo ja nauraa.

Kaksikko viihtyy tien päällä hyvin, sillä Evelinalla on yli 40 keikkaa kesän aikana. Tiuha työtahti tarkoittaa myös niukkoja yöunia, mikä tuntuu artistista ajoittain jopa rankalta.

- Tällä hetkellä kaikista haastavinta on, etten ehdi aina nukkua tarpeeksi. Keikkoja on joka puolella Suomea ja tiedän, että tulevanakin viikonloppuna saan ehkä kymmenen tuntua unta yhteensä. Se tuntuu välillä raskaalta.

- Vapaalla kompensoin univajetta niin, että syön hyvin, teen mitä huvittaa ja nukun hyvin. Alkuviikot on yleensä vapaata, ja silloin saan maata sängyssä, katsoa Netflixiä ja olla vain.

Päivätyöt jääneet taakse

The Voice of Finland -tositelevisio-ohjelmasta tutuksi tullut Evelina on tehnyt paljon töitä saadakseen tehdä musiikkia ammatikseen. Muun muassa ravintola-alan hommia aiemmin tehnyt laulaja on pystynyt elämään pelkästään musiikilla noin puolen vuoden ajan.

- Pystyn elättämään itseni musiikilla. Minusta oli ihanaa, kun tammikuussa lopetin päivä- ja yötyöt kokonaan ja pystyin sanomaan, että: ”ei enää, kiitos”, Evelina kertoo.

- Tähän tähdätty pitkään ja vaikka pystyn nyt elämään musiikilla, en pidä sitä itsestäänselvyytenä. En tosin osaa kuvitella, että minua nähtäisiin esimerkiksi kaupan kassalla enää.

Paparazzeja perässä

Evelina nousi otsikoihin touko-kesäkuussa, kun hän matkusti Rhodokselle muusikko Sannin kanssa. Suomalaislehti julkaisi useita paparazzin ottamia kuvia kaksikosta. Lieneekin aiheellista kysyä, kokeeko Evelina nyt nähneensä julkisuuden ahdistavat puolet asian tiimoilta.

- Pienestä pitäen olen saanut nähdä mediasta, että jotkut tähdet saavat hermoromahduksia, hakkaavat paparazzeja sateenvarjoilla ja ajelevat päänsä kaljuiksi, niin kyllä minulla on ollut realistinen käsitys siitä, mitä julkisuus voi olla. En voi väittää, että mikään olisi tullut hirveänä yllätyksenä.

- Tahdon, että ihmiset tunnistavat minut musiikista. Julkisuus on vain se väylä, jonka avulla yhä useampi pystyy löytämään musiikkini.

Lue myös: Emma Gaalan upein kaunotar? Evelina, 21, tyrmäsi mustassa, läpinäkyvässä iltapuvussa

Kilpailut

Uusimmat