Kuva: Senja Rapila

Evelina kantaa ottavasta somekuvastaan: "Maailmaa pitää muuttaa"

15.09.2016 13:45 - Iiro Myllymäki

Evelina on saanut paljon kiitosta kuvasta, jolla hän otti kantaa sosiaalisen median ulkonäköpaineisiin.

Nuori pop-lupaus Evelina, 21, julkaisi viikko sitten Instagramissa kuvan, joka herätti laajaa huomiota. Kuvaan nainen oli yhdistänyt itsestään kaksi kuvaa, joissa huomio kiinnittyi naisen vatsaan. Toisessa kuvassa Evelinan vatsalihakset erottuivat selkeästi ja toisessa eivät, vaikka kuvien ottamisen välillä oli naisen mukaan vain noin viisi sekuntia.

Kuvalla nainen halusi ottaa kantaa siihen, miten sosiaalisessa mediassa kaikki ei ole sitä, miltä näyttää.

”Jengi pääsee filtteröimään kunnolla itsestään vaan niitä hyviä ja edustavia puolia vaiks ihmisis on miljoona kertaa enemmän puolia ku parissa selfiessä”, nainen kirjoitti kuvan yhteydessä. Kuvan pääset näkemään tästä.

"Vihaajia on"

Monet mediat tarttuivat heti kuvaan, ja kuva on tähän mennessä kerännyt jo melkein 17 000 tykkäystä. Evelinaa kuvan saama huomio yllätti. Suurin osa kommenteista on ollut myönteisiä ja kiitteleviä.

- Totta kai on niitä vihaajia, jotka sanovat etteivät näe niissä kahdessa kuvassa mitään eroa. Suurin osa kommenteista on nuorilta, jotka kiittävät minua tällaisen kuvan jakamisesta. He pitävät siitä, että käytän julkisuuttani hyväkseni ottaakseni kantaa ajankohtaiseen aiheeseen. Maailmaa pitää muuttaa itse, jos haluaa nähdä muutoksen, Evelina kertoo Voice.fi:lle.

Evelinaa ei pelota jakaa omia mielipiteitään julkisuudessa.

- Uskon vahvasti, että seuraajani haluavat kuulla, mitä päässäni liikkuu eikä pelkästään, millaiset kengät minulla on jalassa tänään, Evelina sanoo.

Lue myös: Evelinan paljastavasta asusta nousi kohu - tähti kertoo, miten asu syntyi

Kilpailut

Uusimmat