Kuva: AOP

Ex-mies paljastaa: Minkälaista elämä Britney Spearsin kanssa todellisuudessa oli

22.06.2016 10:45 - Joose Koskiranta

2000-luvun alussa Kevin Federline toimi taustatanssijana popparille. Suhde syveni nopeasti rakkaudeksi.

Vain kolmen kuukauden seurustelun jälkeen Kevin Federline ja Britney Spears kihlautuivat, ja pari kuukautta sen jälkeen he olivat naimisissa. 26-vuotiaan tanssijan ja 23-vuotiaan popparin suhde oli hyvin pyörteinen ja levoton. 

Nyt Federline on avautunut avioliitostaan 34-vuotiaan ex-vaimonsa kanssa.

- Elämä hänen kanssaan oli aivan toista kuin mitä olin kuvitellut. Aina kun olimme jossain, perässämme juoksi 20 henkilöä. Elät koko elämäsi muiden silmien alla, hän kertoi VLAD TV:lle. 

- Olimme aina myrskyn silmässä, ja se oli hullua. On outoa ajatella niitä aikoja. Silloin tapahtui paljon asioita, joita en muista enää tänä päivänä. 

Rakastaa yhä Spearsia

Vuonna 2007, kahden vuoden avioliiton jälkeen Federlinen ja Spearsin tiet erkanivat. Spears sai hermoromahduksen, joutui vieroitushoitoon ja menetti lastensa huoltajuuden. 

Spears tai Federline eivät ole ikinä puhuneet hermoromahduksen aiheuttaneista seikoista. 

- Tiedän miten ja miksi se tapahtui, mutta en aio sanoa muuta. Luulin, että olisimme yhdessä elämämme loppuun saakka. Järkytyin, kun hän vaati eroa. 

- Voisin kertoa hänestä miljoona lööppijuttua, mutta en halua. Tosiasia on se, että rakastan häntä erittäin paljon, hän lopetti. 

Lue myös: Britney Spearsin hittikappaleen lyriikat on tulkittu väärin 17 vuotta!

Lähde: BT

Kilpailut

Uusimmat