Kuva: Splash

Fani piirsi Demi Lovatosta kuvan - laulajatar suuttui vääränlaisesta ulkomuodosta

04.10.2016 12:45 - Rea Tallgren

Lovato kommentoi kuvaa kärkkäästi taiteilijan Instagramissa.

Demi Lovato, 24, on kertonut avoimesti painineensa pitkään oman kehonkuvansa kanssa. Nuori laulajatar on kertonut kärsineensä muun muassa syömishäiriöstä. Sen takia hän ei ollutkaan iloisesti yllättynyt nähtyään erään fanin hänestä piirtämän kuvan. 

Kuvassa Lovato oli esitetty merenneitona ja vaikka kuva oli taitavasti piirretty, ei Lovato ilahtunut siitä, kuinka hoikaksi hänet oli kuvassa tehty ja kuinka suurilta hänen rintansa näyttivät. 

Lovato kommentoi kuvaa ihmetellen, miksi hänen vartalostaan oli tehty aivan erinäköinen kuin se oikeasti on. Kommentti sai paljon sympatiaa laulajattaren faneilta, joiden mukaan on pelkästään reilua, että minäkuvansa kanssa kamppaillut tähti esitettäisiin realistisen kokoisena kuvassa. 

Moni kuitenkin puolusti myös taiteilijaa, joka itse kirjoitti vastineen Lovatolle: 

"En yrittänytkään tehdä kuvasta realistista, sillä esitin sinut merenneitona, mytologisena hahmona, jonka vartaloa on totuttu pitämään tietynlaisena. Kuvan ei ole tarkoitus sanoa, että sinun pitäisi olla erikokoinen tai että yhdenkään naisen tulisi olla kuvan kokoinen. Olin ylpeä kuvasta, mutta en ole enää", taiteilija kirjoitti. 

Moni yhtyi taiteilijan sanoihin ja Twitterissä keskustelu kävikin kuumana siitä, oliko Lovaton kommentti oikeutettu vai töykeä. 

Katso kuva alta.

Kuva, josta taiteilija sai inspiraation omaan teokseensa:

Lue myös: Uusi ilmiö: Naiset julkaisevat kuvia siitä, kuinka paljon paremmalta näyttävät painon noustua

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat