Kuva: Mikko Räsänen

Fanin kirjoitus leviää netissä: Antti Tuisku, tämän on loputtava!

02.06.2016 12:15 - Reija Saarinen

Suorasukainen kirje ottaa kantaa Tuiskun hiustyyliin.

Keski-ikäiseksi itseään kutsuva fani on kirjoittanut kovasanaisen kirjeen poppari Antti Tuiskulle. Hänen mukaansa tämä on ensimmäinen kerta, kun hän kirjoittaa julkisuudesta tutulle henkilölle, mutta nyt hänen mittansa on vain täyttynyt siihen pisteeseen, että asiasta on pakko puhua.

Kirjeen mukaan keski-ikäistä toimihenkilöä häiritsee se, että Tuiskulla on tapana matkia hänen hiustyyliään.

"Viime vuonna muksuni huomautti, että sinun tukkasi on suora kopio minun tukastani. Värjäsin frisyyrini siniseksi pari vuotta sitten ja sain pitkään olla ihan rauhassa uniikisti sinitukkainen. Sitten sinä, senkin poptähti, valtavirtaistit sen poptähteilemällä mediassa ja ei aikaakaan, kun lähikaupassa vastaan käveli teini sähkönsinisessä tukassa. Ahdistuin.

Vaihdoin väriä punaviolettiin. Sain nauttia yksilöllisyydestäni alle kaksi kuukautta, kunnes sinä ilmaannuit Emma-gaalaan keikuttamaan piukkoja perskannikoitasi rytmimusiikin tahtiin jälleen kerran minun kampauksessani.", kirjeessä todetaan.

Kirjoittajan mielestä liika onkin liikaa ja hänellä onkin vieno toive eturivin popparille.

"Ajattelin värjätä hiukseni lähiaikoina uudelleen maineeni palauttamiseksi. Tahtoisinkin kysyä sinulta nyt, kaikkien näiden virtuaalitodistajien läsnäollessa, mitä väriä et suurin surminkaan päähäsi laittaisi? Se väri tulee nimittäin olemaan minun seuraava hiusvärini."

Hauska kirjoitus tavoitti myös Tuiskun, joka jakoi tekstin omalla Facebook-seinällään. Jakotekstissään Tuisku hehkuttaa kirjoitusta ja toivoo lisää samankaltaisia.

"Loistava kirjoitus! Kerrottakoon tässä, että jatkan stalkkailua enkä piruuttanikaan kerro väriä, mitä en päähäni laittaisi.Lisää näitä! Tämä maa kaipaa aurinkoa, valoa, naurua ja hyvää huumoria!"

Myös miehen fanit ovat innostuneet kirjoituksesta ja se onkin kerännyt reilut 6000 tykkäystä ja satoja kommentteja. Koko kirjoituksen pääset lukemaan täältä.

Lue myös: Antti Tuisku: "Olen saanut palautetta, että olen myynyt sieluni"

Kilpailut

Uusimmat