Kuva: AOP

Frances Bean Cobain on hamstraaja? Asuntoa kuvaillaan asunkelvottomaksi

07.10.2016 13:45 - Senja Rapila

Ex-mies Isaiah Silvan ystävä väittää, että Cobainin hallitsematon online-shoppailu on tehnyt pariskunnan asunnosta miltei asuinkelvottoman.

Aiemmin tänä vuonna uutisoimme Frances Bean Cobainin sekä hänen miehensä Isaiah Silvan erosta ja siitä, kuinka he taistelevat tällä hetkellä oikeudessa Cobainin omaisuudesta.

Taiston keskipisteessä ovat Kurt Cobainin kitarat, joiden arvoksi on arvioitu noin 900 000 euroa. Kitarat ovat vielä tiettävästi ex-mies Silvan hallussa, koska tämä ei suostu palauttamaan niitä vaimolleen. Cobainin muun omaisuuden arvon arvioidaan olevan noin 450 miljoonaa dollaria eli noin 404 miljoonaa euroa.

Viimeisimpien tietojen mukaan edesmenneen muusikko Kurt Cobainin tyttären ero johtuisi Francesin hallitsemattomasta hamstraamisesta. 24-vuotias Frances seurusteli Silvan kanssa vuodesta 2010. Pariskunta avioitui vuonna 2014. 

Los Angelesin lukaali täysin asuinkelvoton?

Nyt ulkomaalaismedia Fox News uutisoi, että Silva olisi oikeuden määräyksestä pakotettu ulos pariskunnan Los Angelesin asunnosta. Silvan ystävät ovat kertoneet, että pariskunnan asunto on ollut muutenkin asuinkelvoton jo pitkään, joten mies on viettänyt puolet ajastaan vanhempiensa asunnolla.

- Outo totuus on, että Frances Cobainin asunto on kirjaimellisesti asuinkelvoton hänen hamstrauksensa takia. Frances viettää päivänsä online-shoppailemalla, Silvan ystävä on kertonut.

- Käytännössä asunnon joka huone on täynnä laatikoita ja muuta tavaraa, mitä Frances on tilannut netistä. Hän ei ole edes vaivautunut avaamaan laatikoita, joissa on kenkiä, vaatteita, taidetarvikkeita, musiikkitarvikkeita ja useita taulutelevisioita.

Lähde: Fox News

Lue myös: Kurt Cobainin tytär eroaa - edessä ruma riita Cobainin omaisuudesta

Kilpailut

Uusimmat