Frederik paljastaa: Koti täynnä fanien pikkuhousuja!

02.06.2016 19:45 - Anna Hopi

Laulaja Frederikin fanit ilmaisevat tähdelle kiintymyksensä heittämällä pikkuhousuja lavalle.

Finnhittien kuninkaat suuntaavat kesällä mittavalle kiertueelle, joka kattaa parisenkymmentä keikkapaikkaa eri puolilla Suomea. Danny, Frederik ja Tapani Kansa ovat tunteneet toisensa 60-luvulta asti. Miesten keskinäinen naljailu onkin niin tuttavallista kuin saattaa olettaakin.

Vuosikymmenten kuluessa keikkalavoille on lentänyt niin ruusuja, risuja kuin alushousujakin. Vaikka kolmikko kilvoittelee mielellään asioissa, lavalle lentäneiden alkkareiden määrässä Frederik on ehdoton kuningas.

- Suomessa oli ennen vanhaan sellainen macholaulaja kuin Frederik ja olen käynyt hänen kotonaan kylässä. Se on kymmenen huoneen talo, ja siellä on yhdeksässä huoneessa eri värisiä naisten alushousuja. Reetu on lajitellut ne eri värisiin huoneisiin, kertoo Danny pilke silmäkulmassa.

- Tämä on ihan totta, mitä Danny sanoi, tunnustaa vieressä istuva Reetu.

- Tunnustan, että niitä on muutama tuhat lentänyt lavalle. Olen kortistoinut niitä. Jossain vaiheessa, kun tulen oikein iäkkääksi, teen Frederikin alushousumuseon, jossa on alushousuja eri vuosikymmeniltä ja siellä kerrotaan, miten housumuoti on kehittynyt vuosikymmenestä toiseen, veistelee junttidiskon kuningas.

Alushousuja lentelee Frederikin mukaan lavalle edelleenkin - niin naisilta kuin miehiltäkin.

- Haluan lähettää naisille terveisiä, että rakastan niitä housuja. Eroottiset viestit, joita niihin on kirjoitettu, ovat uskomattomia.

Miesten alushousujen suhteen Reetulla on myös vinkki.

- Antakaa ne jollekin toiselle.

Kilpailut

Uusimmat