Frederikin suunnitelma: Näyttely suomalaisnaisten käytetyistä alushousuista

12.09.2012 09:15 - Mikko Räsänen

Iskelmälaulaja Frederik on keksinyt, mitä tehdä alushousuilla, joita naiset hänelle konserteissa heittelevät.

Macho-laulaja Frederik on jo vuosikymmeniä saanut jotkut naiset käymään niin kuumina, että nämä heittelevät hänelle pikkuhousujaan kesken Frederikin esiintymisten.

- Sitä tapahtuu joka keikalla. Viimeksi nyt lauantaina. Joskus niitä lentenee oikein kymmenittäin. Niitä housuja on niin paljon, että olen niiden kanssa oikeastaan jo kusessa, Frederik myöntää.

- Ne ovat kuitenkin hyvällä sydämellä annettuja housuja. Niissä on usein mukana puhelinnumeroita ja viestejä, joissa pyydetään tulemään kylään.

Osa housuista on uusia ja suoraan kaupasta. Osa taas ei.

- Osa naisista käy keikkapaikan vessassa riisumassa housunsa ennen kuin heittävät ne minulle. Mutta olen kyllä säilynyt aika puhtailla housuilla. Tytöt ovat olleet erittäin puhtaita ja siistejä. Minulle ei ole mitään todella likaisia housuja koskaan heitetty, vaikka vuosien aikana minulle on heitetty tuhansia housuja.

Vaikka housuja on lentänyt noin suuret määrät, kertoo Frederik, ettei hän ole heittänyt yksiäkään roskiin.

- Ne ovat kaikki kotonani laatikoissa.

Reetulla on myös suunnitelma housujen tulevaisuuden varalle.

- Kun urani on ohi, voin pitää pikkuhousunäyttelyn. Siitä näkyy hyvin, miten suomalaisten naisten pikkuhousumuoti on muuttunut 30 vuoden aikana.

Millainen sitten on tyypillinen alushousujen heittäjä?

- Ei ole yhtä tyypillistä, vaan niitä on parikymppisistä aina kahdeksankymppisiin. Ja heitettyjen alushousujen mallitkin vaihtelevat. On aina stringeistä lahkeellisiin alushuosuihin ja seksikkäistä pitsisistä alushousuista mummomallisiin pöksyihin, Reetu kertoo.

Kilpailut

Uusimmat