Kuva: AOP

Gene Simmons KISS-ajoistaan: "Harrastin seksiä jopa 4800 naisen kanssa"

20.05.2016 17:30 - Senja Rapila

Rokkikukko kertoo, että hänellä oli jokaisesta seksikerrastaan todisteena polaroid-kuva.

Megasuosion saavuttanut yhdysvaltalaisyhtye KISS on ollut vuodesta 1976 lähtien yksi maailman suosituimmista hard rock -yhtyeistä. Bändin 66-vuotias laulaja-basisti Gene Simmons on kertonut nyt julkisuuteen, että nautti bändiajoista täysin rinnoin.

- En käyttänyt huumeita hullumpina aikoina, mutta harrastin kyllä seksiä. Harrastinko seksiä jopa 4800 naisen kanssa? Näin he minulle sanovat. Minulla oli polaroid-kuvat todisteena, todellakin, Simmons on kertonut.

Simmons meni vuonna 2011 naimisiin entisen Playboy-malli Shannon Tweedin, 59, kanssa 28 yhdessäolovuoden jälkeen, jolloin pariskunta hankkiutui yhdessä eroon Simmonsin villin uran jäämistöstä merkkinä täydellisestä sitoutumisesta.

- Suurin osa niistä poltettiin. Shannon ja minä keräsimme ne kaikki kasaan ja pidimme rituaalin.

"En koskaan halunnut lapsia"

Nykypäivänä Gene on täysin muuttunut mies, ainakin mitä vertaa uran alkuaikoihin. Aiemmin rokkitähti ei olisi voinut kuvitellakaan hankkivansa lapsia tai menevänsä edes naimisiin.

- En koskaan tiennyt miten suuri asia se on, ennen kuin minä ja Shannon saimme lapsia. En koskaan välittänyt siitä, en halunnut mennä naimisiin tai hankkia lapsia. Kun lapset syntyivät, itkin sairaalassa kuin 12-vuotias tyttö.

Pariskunnalle on siunaantunut yhdessäolonsa aikana kaksi yhteistä lasta, Sophie, 23, ja Nick, 27.

- Kun lapset olivat nuorempia ja näkivät minut lavalla esiintymässä, he sanoivat aina: 'Voi luoja, taas isä työntää kielensä ulos!' 

Lähde: Female First

Lue myös: Frendit-tähti paljastaa: "Viisivuotias tyttäreni rakastaa olutta"

Lue myös: Die Antwoord -laulaja avautuu videolla: "Kanye West laittoi minut katsomaan anaaliseksivideota!"

Kilpailut

Uusimmat