Kuva: AOP

Gigi Hadidin poikaystävä viittasi pariskunnan seksielämään - kuin Fifty Shades of Greystä!

15.12.2016 15:45 - Senja Rapila

Tieto tuli ilmi, kun amerikkalaisen Sirius XM -radiokanavan DJ avasi suuren suunsa kesken haastattelun ja sai Zayn Malikin ajettua ahtaalle.

Female First -julkaisu uutisoi, että entinen One Direction -komistus Zayn Malik, 23, on vihjannut hienovaraisesti viimeisimmässä haastattelussaan, että hänen ja huippumalli Gigi Hadidin, 21, seksielämä on hyvin samankaltaista kuin suosituissa Fifty Shades -sarjassa.

Malik oli mukana Taylor Swiftin kanssa tekemässä uutta I Don't Wanna Live Forever -kappaletta, joka on mukana uuden Fifty Shades Darker -elokuvan kappalelistalla. Kun amerikkalainen radiojuontaja kysyi Malikilta onko tämä nähnyt ensimmäisen Fifty Shades -elokuvan tai lukenut alkuperäisiä kirjoja, tämä pudisti päätään.

- Hän ei ole nähnyt sitä, mutta hän on elänyt sen elokuvan, radion DJ virnuili, joka sai Malikin nauramaan. 

- Kyllä, pidän siitä, Malik myönsi sen jälkeen.

Herrasmies ei kerro kaikkea

Malik kertoi myös haastattelunsa ohella, että tapasi mallikaunottaren ensimmäisen kerran Nwe Yorkissa. Malik kertoi, että oli pyytänyt Hadidia välittömästi treffeille kanssaan.

- Herrasmies ei koskaan kerro kaikkia yksityiskohtia, mutta tapasimme, puhuimme ja menimme treffeille.

- En tiedä kuinka sain hänet, sinun pitää varmaan kysyä sitä häneltä, Malik kommentoi juontajalle, joka uteli sitä, kuinka Malik oli saanut lopulta valloitettua myös Joe Jonasin kanssa seurustelleen kaunottaren.

Sittemmin Malik on ottanut tyttöystävänsä mukaan myös ensimmäiselle musiikkivideolleen, joka tehtiin kappaleesta Pillowtalk. Voit katsoa seksikkään videon alapuolelta.

Lähde: Female First

Lue myös: Kylie Jennerin kalenterista julkistettiin kuvia - ei sovellu työpaikalla katseltaviksi!

Lue myös: Mikä kaunotar! Mila Kunis, 33, kuvattiin ensimmäistä kertaa synnytyksen jälkeen

Kilpailut

Uusimmat