Kuva: AOP

Gossip Girl -kaunotar miehensä seksikohtauksista: "Tuskaa nähdä, kun hänen pepustaan syödään muusia"

22.06.2016 12:45 - Senja Rapila

Näyttelijäpariskunta on muuten hyvin onnellinen, mutta Lively ei haluaisi nähdä enää yhtään näyttelijämiehensä seksikohtausta.

Gossip Girl -näyttelijäkaunotar Blake Lively, 28, on kertonut, että on vaikea katsoa aviomiehensä ja näyttelijäkollega Ryan Reynoldsin, 39, simuloivan seksiä muiden naisten kanssa.

- Tänä päivänä se on melkoista kidutusta kun olen lentokoneessa ja jokaisella näytöllä näkyy seksikohtaus miehestäni toisen naisen kanssa, koska jokainen haluaa katsoa Deadpoolia lentokoneessa. Kaikki! Lively totesi.

- Mutta se, että joutuu 14 tuntia katsomaan, kun elokuvassa miehesi peräaukosta syödään tyyliin perunamuusia. Se on julma ja epätavallinen kidutuskeino.

Näyttelijätär on myös kertonut, että on vaikeaa selittää pariskunnan pienelle tyttärelle, että televisiossa näkyvä elokuva on vain näyteltyä, eikä kyseessä ole FaceTime-keskustelu isän kanssa.

- Hän halaa ja pussaa näyttöä sekä vilkuttaa hänelle. Kun Ryan ei vilkuta takaisin, hän ei ymmärrä miksi. Hän luulee, että kyseessä on FaceTime.

Lähde: Female First

Lue myös: Katie Holmesin ja Jamie Foxxin suhde vahvistettiin?

Lue myös: Lauri Tähkä yksinhuoltajuudesta Me Naisissa: "Päätin että selviän"

Kilpailut

Uusimmat