Kuva: AOP

Gwen Stefania pettänyt Gavin Rossdale: "Minun pitää päästä elämässäni eteenpäin"

11.10.2016 15:45 - Senja Rapila

Gavin Rossdale, 50, ei ole päässyt pettämiskohusta irti vieläkään. Pariskunnan eron julkistamisesta on nyt noin kaksi kuukautta.

Gwen Stefanin, 47, entinen mies Gavin Rossdale, 50, on saanut tarpeekseen haloosta, joka pyörii 13 vuotta yhdessä olleen ex-pariskunnan eron ympärillä. Ei kuitenkaan ole ihme, ettei yhteiskunta ole vieläkään jättänyt miestä rauhaan: hänen kerrottiin pettäneen Stefania useiden vuosien ajan perheen lastenhoitajan kanssa.

- Tämä riittää jo. Minun pitää päästä elämässäni eteenpäin. Kaikkien pitää päästä tämän asian ylitse, Rossdale on kommentoinut The Sunday Timesille.

- Minulla on ollut uskomaton elämä heidän kanssaan ja vain sillä on väliä. Ette voi jatkaa tätä katkeruutta ja vihanpitoa.

Julkisesta eroilmoituksesta on vasta noin kaksi kuukautta aikaa, joten voi olla, ettei Rossdale pääse pettäjän leimastaan irti vielä hetkeen. Mies on kuitenkin tietoinen siitä, kuinka hän tulisi itse pääsemään kaiken tapahtuneen yli.

- Minulle se tarkoittaa sitä, että ajattelen poikiani ja laitan heidät ensimmäiseksi. Se on se voima kaiken takana. Pitää vain laittaa jalkaa toisen eteen ja päästä tapahtuneen yli. 

(kuva: AOP)

Lähde: Too Fab, Music News

Lue myös: Gwen Stefani jakoi omaisuuden ex-miehen kanssa - ei avioehtoa

Kilpailut

Uusimmat