Kuva: AOP

Hämmentävä käyttäjätili ilmestyi Instagramiin - kuuluuko Kendall Jennerille?

15.11.2016 16:00 - Elisa Jalasjoki

Mallikaunotar poisti tilinsä maanantaina, jonka tilalle ilmestyi lähes samantien yli 70 tuhatta seuraajaa saavuttanut käyttäjätili.

Uutisoimme eilen malli Kendall Jennerin, 21, Instagram-tilin äkillisestä katoamisesta. Nyt kuvapalveluun on kuitenkin ilmestynyt täysin uusi tili, @kendalljennerlive. Tili on saavuttanut jo yhdessä päivässä hämmentävän suosion, mistä syystä sitä epäillään Jennerin omaksi. 

Tilille on lisätty vain yksi video. Videolla Jenner esiintyy itse, ja vastaa hänelle esitettyyn kysymykseen siitä, onko tähdellä jokin karaokekappale, jota hän mielellään esittää. Jenner vastaa pitävänsä mistä tahansa Whitney Houstonin kappaleesta, sekä osaavansa Nicki Minajin Superbass-kappaleen sanat ulkoa. Videon lopussa Jenner yrittää myös laulaa kappaleen sanoja parhaansa mukaan. 

Katso alta tilille lisätty video.

Yllättävää on se, että tili on saavuttanut yhdessä päivässä 70 tuhatta seuraajaa, vaikka siellä ei ole sisältöä juurikaan. Jennerin video on tehty yhteistyössä Lynn Hirschberg nimisen naisen kanssa. Videolla on yli 56 tuhatta katselukertaa ja 380 kommenttia, joissa pohditaan, onko kyseessä kaunottaren oma käyttäjätili. 

Se, onko kyseessä Jennerin oma tili vai ei, jää epäselväksi. Voi olla, että tähti vain kaipasi pientä taukoa sosiaalisesta mediasta kuten siskonsa Kim Kardashian, mutta voi myös olla, että luvassa on jotain aivan uutta. Jäämme odottamaan lisätietoja. 

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Kendall Jennerin superseksikkäät alusasukuvat julki - mikä vartalo

Lue myös: Kendall Jenner juhli syntymäpäiviään läheistensä kanssa - katso kuvat seksikkäistä asuista

Kilpailut

Uusimmat