Kuva: Mikko Räsänen

Härski fani piinasi Erika Vikmania - lähetti peniskuvan, lupasi jättää vaimonsa

15.02.2017 09:00 - Mikko Räsänen

Tangokuningatar Erika Vikman kertoi Iskelmän haastattelussa julkisuuden varjopuolista.

Erika Vikman, 23, nousi julkisuuteen viime kesänä, kun hänet kruunattiin tangokuningattareksi. Otsikoissa Erikaa on nähty myös siksi, että syksyllä varmistui, että Vikman seurustelee laulajalegenda Dannyn, 74, kanssa.

Vikman kävi Iskelmän haastattelussa puhumassa musiikista, Dannysta ja julkisuuspyörityksestä, mihin hän on joutunut. Tunnettuus on tuonut mukanaan myös ihailijoita ja kaikki niistä eivät ole olleet positiivisia.

- Yksi mies alkoi lähettelemään viestejä, joissa hän halusi tavata. Hän uhkasi erota vaimostaan. Se kesti puoli vuotta, että joka päivä tuli rakkausviestejä ja treffiehdotuksia. Minusta tuntui siltä, että apua, nyt jonkun parisuhde on rikkoutumassa. Laitoin tälle miehelle lopulta eston, ettei hän voi lähestyä minua somessa. Tuli niin paha fiilis sen miehen vaimon puolesta, Vikman kuvailee.

- Ymmärrän, jos tällaisia ihailijaviestejä tulee yksi tai kaksi, mutta tuo menee jo yli. Hän laittoi ihan paikan ja kellonajankin minulle, että "Tulen sinne siihen ja siihen kellonaikaan, ja minulla on tällainen takki päällä. Ilmesty sinne." En ole vastannut hänelle mitään näihin viesteihin, koska se viestittely vain yltyy, jos annat yhtään köyttä.

Vikman kertoo ahdistuneensa tilanteesta todenteolla.

- Sama ihminen lähetti kerran jopa kuvan elimestään. Alkoi jo mietityttää, että kohta hän oikeasti ilmestyy jonnekin. Voi silti olla, että jos hän oikeasti tulisi esimerkiksi keikalleni, hän saattaisikin olla niin ujo, ettei uskaltaisi edes sanoa moi, laulaja pohtii.

Lue koko haastattelu ja katso Vikmanin upeat mallikuvat täältä

Kilpailut

Uusimmat