Kuva: AOP

"He eivät halunneet koruja" - Kim Kardashianin ryöstöstä saatiin uutta tietoa

27.10.2016 11:45 - Elisa Jalasjoki

Portinvartijan mukaan ryöstäjät halusivat rahaa.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashianin, 36, ryöstöstä Pariisissa on tullut kuluneeksi lähes kuukausi. Tapahtumien tarkka kulku on edelleen epäselvää, mutta hotellin portinvartija, Abdulrahman, on kertonut oman näkemyksensä niistä ET-lehdelle.

Abdulrahmanin mukaan ryöstäjät laittoivat hänet käsirautoihin ja ottivat hänet mukaansa kerrokseen, jossa Kardashian yöpyi. Ryöstäjien rynnätessä sisään huoneeseen, Kardashian istui sängyllään. 

- Kun hän näki poliiseiksi pukeutuneet ryöstäjät, hän ei heti ymmärtänyt mistä oli kyse, mies kertoo. 

Abdulrahman sanoo Kardashianin ensin luulleen ryöstäjien haluavan hänen puhelimensa.

- Ryöstäjä sanoi ranskaksi ettei tarvitse puhelimia, mutta Kim ei ymmärtänyt ranskaa, eivätkä ryöstäjät englantia. Mies pyysi häneltä rahaa. Kim luuli, että he halusivat hänen sormuksensa, joten hän näytti kättään, jossa sormusta ei ollut. Mies pyysi kuitenkin sormusta ja Kim joutui etsimään sen viereiseltä pöydältä, jonka jälkeen mies laitto sormuksen taskuunsa. 

- Ryöstäjät jatkoivat rahan pyytämistä ja Kim antoi heille korulaatikkonsa. Eivät he alunperin halunneet koruja, vaan rahaa. Ryöstäjä laittoi osan koruista reppuunsa ja jätti sen auki, mistä syystä osa koruista löytyi myöhemmin hotellista. Kim huusi koko tapahtumien ajan.

Katso videopätkä Abdulrahmanin haastattelusta alta.

Tutkinta ryöstöstä on edelleen kesken. Kardashian ei ole näyttäytynyt julkisuudessa tämän jälkeen ennen kuin eilen, mistä uutisoimme. Voit lukea jutun tästä

Kardashian-Jenner perheen tosi-tv-sarjan Keeping Up with the Kardashians ilmoitettiin jäävän Pariisin tapahtumien jälkeen määrittelemättömälle tauolle. Kardashianin kerrotaan kuitenkin olleen mukana sarjan kuvauksissa vielä tapahtumien jälkeen. 

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: Kourtney Kardashian julkaisi suloisen lapsuuskuvan - tunnistatko pienen Kim Kardashianin?

Lue myös: Sukat puetaan nyt kenkien päälle - trenditietoisten uusi muotivillitys leviää sosiaalisessa mediassa

Kilpailut

Uusimmat