Kuva: Splash

HIV-positiivisen Charlie Sheenin entiset kumppanit raivoissaan - kuusi oikeusjuttua vireillä

18.11.2015 08:23 - Rea Tallgren

Näyttelijätähti Charlie Sheen kertoi eilen olevansa HIV-positiivinen. Nyt hänen lukuisat entiset kumppaninsa suunnittelevat nostavansa oikeusjuttuja miestä vastaan, sillä hänen kerrotaan salanneen tartuntansa. 

HIV-tartunta on varmasti kaikille tartunnan saaneille shokki, mutta kuolemantuomio sen ei suinkaan tarvitse olla. Tärkeää tartunnan saaneille on huolehtia terveydestään ja pitää huoli siitä, ettei kantamaansa sairautta tartuta eteenpäin. 

Hollywoodissa uutisoitiin eilen laajasti, että Miehenpuolikkaat-tähti Charlie Sheenillä on HIV. Mies kertoi tartunnasta itse Today-ohjelmassa. 

Entiset kumppanit sotajalalla

Sheen kertoi eilen tienneensä tartunnastaan noin neljän vuoden ajan. Hänet tunnetaan melkoisena naistenmiehenä, ja nyt monet hänen entisistä kumppaneistaan ovatkin peloissaan tartuntariskistä. Miestä vastaan ollaan lähteiden mukaan nostamassa jopa kuutta oikeusjuttua, sillä hänen kerrotaan salanneen HIV-positiivisuutensa heiltä.

Sheenin itsensä mukaan hän on sen jälkeen harrastanut suojaamatonta seksiä kahden naisen kanssa, ja että naiset tiesivät hänen tartunnastaan. Daily Mail uutisoi yhden naisen tulleen julkisuuteen ja kertoneen kaksikon harrastaneen suojaamatonta seksiä viime viikolla, eikä nainen ole tuolloin tiennyt tartunnasta. 

Sheenin entinen vaimo, Bond-tyttö Denise Richards (alla kuvassa Sheenin kanssa) on lähteiden mukaan tiennyt tartunnasta jo pitkään. Pariskunnalla on kaksi lasta, Sam ja Lola

Salailu tuli kalliiksi

Mies on yrittänyt maksaa hiljaiseksi sellaisia ihmisiä, jotka ovat kiristäneet häntä. Hän myönsikin eilisessä ohjelmassa, ettei hänen taloudellinen tilanteensa tällä hetkellä ole hyvä, johtuen juurikin siitä, että hän on maksanut kiristäjille yhteensä jopa yli yhdeksän miljoonaa euroa, jotta nämä pitäisivät hänen salaisuutensa. 

Sheen on myös pakottanut hänen kotonaan käyvät ihmiset allekirjoittamaan laillisesti pätevän sopimuksen, joka estää heitä puhumasta Sheenin kotona tapahtuneista asioista eteenpäin yli 90 000 euron sakon uhalla. Lisäksi sopimus vannottaa, että mikäli Sheenin vieras myisi jonkinlaisia paljastuksia Sheenistä esimerkiksi medialle, joutuisi hän maksamaan myös osan paljastuksista saaneistaan rahoista myös Sheenille. 

(kuva: Splash)

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat