Kuva: Mikko Räsänen

Hoikkuudellaan huolestuttanut Sanni kommentoi kohua: ”Kaikkea ei kannata ottaa liian vakavasti”

04.07.2016 19:00 - Pauliina Jokinen

Viimeinen vuosi on ollut laulaja Sannille hurja.

Supersuosittujen kotimaisten artistien joukkoon lukeutuvalla Sannilla, 23, on takanaan kiireinen keikkakevät ja -kesä: muun muassa kuluneena viikonloppuna laulaja esiintyi Seinäjoella Provinssissa, Jämsässä Iskelmäfestivaaleilla ja Juvalla Juva Rokkaa -tapahtumassa. Myös juhannuksena artistilla oli kiireinen tahti, eikä vauhti ole hiljentymässä: edessä on vielä isoja festivaalikeikkoja aina elokuulle saakka.

Laulajan jaksaminen onkin aiheuttanut huolta faneissa. Muun muassa Sannin hoikistunut olemus on saanut fanit miettimään, onko laulajalla kaikki hyvin.

Sanni itse ei ole miettinyt aiheesta noussutta kohua. Laulaja vakuuttaa, ettei ulkonäköön liittyviä kommentteja tai kirjoituksia kannata ottaa liian vakavasti.

- Kaikkea ei kannata ottaa liian vakavasti. En ota kirjoittelua sen vakavammin kuin maidon ostamista. Jotkut ilmiöt nousevat tiettynä aikana esille ja silloin niistä revitään kaikki irti, Sanni miettii.

- En myöskään koe olevani ainoa ihminen, josta kirjoitetaan, Sanni lisää.

Viimeisen vuoden aikana Sanni on ollut jatkuvasti esillä. Tiivis keikkailu ja julkisuus ovat opettaneet, että omiin tunteisiin ja mielipiteisiin on uskallettava luottaa.

- Muiden sanomisten ei pidä antaa määrittää liikaa elämää. Jos joku sanoo, että olet hyvä tai aivan paska, ei se todellisuudessa ole sitä, mitä olet. Muiden mielipiteiden ei voi antaa mennä liikaa tunteisiin, Sanni tietää.

Uutta musiikkia tulossa

Vuosi sitten kesällä Sanni oli juuri saapunut Vain elämää -ohjelman kuvauksista ja nauttinut kokemuksesta täysin rinnoin. Ohjelman myötä Sanni nousi koko kansan tietoisuuteen ja katsojat pääsivät seuraamaan artistin lahjakkuutta.

Vaikka Sanni osaakin jättää muiden mielipiteet omaan arvoonsa, on suuren yleisön kiinnostus tuonut luottoa musiikin tekemiseen. Sanni uskaltaakin olla oma itsensä.

- Uskon sen kumpuavan luottamuksesta: ihmiset on ottaneet niin hyvin vastaan ja minulla on lupa tehdä omaa juttua, Sanni miettii.

Luotto itseensä on tuonut myös tulosta ja parhaillaan laulaja valmistelee kolmatta levyään.

- Nyt on oikein tykitys päällä ja koko ajan syntyy uutta tekstiä, laulaja iloitsee.

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

Lue myös: Sanni esiintyi rohkeassa asussa - katso paljonpuhuvat kuvat

Kilpailut

Uusimmat