Drew Barrymore sai tarpeekseen – lopettaa näyttelemisen?

09.11.2014 11:15 - Eeva Rajala

Lapsitähtenä uransa aloittanut Drew Barrymore tahtoo keskittyä perheensä kanssa olemiseen.

Drew Barrymore suunnittelee ainakin taukoa Hollywood-kiireistä, jotta hän pystyy keskittymään kahden tyttärensä kasvattamiseen aviomiehensä Will Kopelmanin kanssa. Olive on 2-vuotias ja nuorin perheenjäsen Frankie on puolivuotias. Jos Barrymore jatkaa näyttelemistä, hän aikoo tehdä vain harvoja elokuvia, joiden välissä on pitkä tauko.

- Minusta tuntuu, että aion näytellä vähemmän ja vähemmän. On vaikeata olla koko ajan läsnä, kun herää ennen lapsia ja tulee kotiin lasten mentyä jo nukkumaan. Tuo ei ole se tapa, jolla haluan elää lasten kanssa juuri tällä hetkellä. Ehkä sitten tunnen eri tavalla, kun he ovat vanhempia, Barrymore kertoi Today-ohjelmassa.

Barrymore kertoo olevansa hyvin perinteinen äiti, mutta omassa elämässä on ollut myös oppimista. Normaalisti hän ei ole kovin organisoiva, mutta lasten kanssa hän ei hyväksy sitä, sillä lapset ottavat mallia vanhemmiltaan.

Drew Barrymore aloitti uransa lapsitähtenä. Hänet muistetaan erityisesti Steven Spielbergin elokuvasta E.T. Barrymoren lapsuus ei kuitenkaan ollut ruusuilla tanssimista ja hänestä tuli huumeriippuvainen 13-vuotiaana. Hän toivoo siis luovansa omille lapsilleen onnellisia muistoja lapsuudesta.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat