Hugh Jackman katuu hylkäämäänsä huippuroolia

30.11.2011 13:15 - Eeva Rajala

Aina eivät huippunäyttelijätkään tee oikeita päätöksiä uransa suhteen. Hugh Jackman sai huomata sen, kun vahingossa kieltäytyi huikeasta elokuvamusikaalista.

Kyseessä oli vuonna 2003 Suomessa ensi-iltansa saanut Chicago-elokuva, jota tähdittävät muun muassa Catherine Zeta-Jones ja Renée Zellweger. Miespääroolissa elokuvassa oli Richard Gere, mutta roolissa olisi yhtä hyvin voinut olla Jackman.

- Olen tehnyt virheitä, sanonut ei elokuville, joille ei olisi pitänyt. Musikaali Chicago oli yksi. Kuvittelin, että olin liian nuori siihen rooliin. Sitten näin elokuvan ja tuskailin, että "olisin voinut laittaa meikkiä, olipas tyhmää", Jackman kertoo Voicen haastattelussa.

Tässäkin kohtauksessa Jackman olisi varmasti loistanut:

Jackman olisi eittämättä ollut loistava roolissa, mutta saa kohta balsamia haavoille tähdittämällä Les Misérables -musikaalielokuvaa. Elokuvaa aletaan kuvata alkuvuodesta ja ensi-iltansa se saa loppuvuonna 2012. Laulaminen on lähellä Jackmanin sydäntä ja hän kertookin laulavansa joka päivä.

- Laulaminen on kuin lihas. Käyn tunneilla joka viikko ja laulan joka päivä. Ja laulan myös suihkussa, Jackman naurahtaa.

Tässä Jackmanin laulunäyte vuoden 2009 Oscar-gaalasta:

Kilpailut

Uusimmat