Kuva: Fotolia

Huippumalli Adriana Lima teki historiaa Victoria's Secret enkelinä

14.11.2015 19:15 - Tiina Svensk

Supermalli loisti Victoria's Secretin catwalkilla jälleen kerran.

Victoria's Secret -merkin jokavuotinen näytös on yksi maailman tunnetuimmista muotinäytöksistä, ja catwalkille pääseminen on varmasti monen mallin unelma. Brasialalainen huippumalli Adriana Lima, 34, teki kuluneella viikolla mallimaailman historiaa, kun hän asteli merkin catwalkille jälleen kerran.

Pitkäaikaisin enkeli

Tuotemerkin muotinäytösten mallit tunnetaan myös Victoria's Secretin enkeleinä, sillä he astelevat catwalkille siivet selässään. Lima pääsi osalliseksi spektaakkelimaiseen muotinäytökseen ensimmäistä kertaa vuonna 1999. Näytöksestä tulee tänä vuonna kuluneeksi 16 vuotta, ja siten Lima rikkoi ennätyksen merkin historiassa: hän on ainoa malli, joka on ollut näytöksessä mukana yhtäjaksoisesti kuudentoista vuoden ajan.

Liman lisäksi enkeleihin oli valittu tänä vuonna muitakin mallimaailman kokeneita nimiä: siivet saivat selkäänsä tänäkin vuonna myös brasilialainen Alessandra Ambrosio, 34, ja yhdysvaltalainen Lily Aldridge, 29. Enkelijoukkoon mahtui myös mallimaailman uusia supertähtiä, kuten Gigi Hadid, 20, ja Kendall Jenner, 20.

Upea show

Victoria's secretin näytös oli tänäkin vuonna maineensa veroinen, ja Lima käveli catwalkilla samalla, kun Ellie Goulding, Selena Gomez ja The Weeknd pitivät huolta näytöksen musiikista. Kuvia näytöksen tunnelmista ja Liman upeasta asusta  näet alta:

(kuva: Fotolia)

(kuva: Splash)

(kuva: Splash)

(kuva: Splash)


Lue myös: Haaveista totta: Huippumalli Chrissy Teigen on raskaana

Lähde: Pop Sugar


Kilpailut

Uusimmat