Kuva: AOP

Huippusuunnittelijan kommentit järkyttävät: Mallikaunotar Gigi Hadid on "isompi kuin muut mallit"

03.11.2016 11:15 - Rea Tallgren

Tommy Hilfigerin kommentti langanlaihasta Hadidista paljastaa mallimaailman raadollisuuden.

Gigi Hadid ja Tommy Hilfiger suunnittelivat hiljattain yhteisen malliston, jonka keulakuvana Hadid myös luonnollisesti toimi. 20-vuotias kaunotar ei kuitenkaan alunperin tehnyt suurta vaikutusta muotigurun tiimiin, sillä kun Hadid ensimmäisen kerran marssi miehen muotinäytöksessä ei hän ollut asuvalinnoista vastaavan henkilön mielestä "yhtä laiha kuin muut mallit".

Hilfiger kertoi asiasta itse tuoreessa haastattelussa. Hänen mukaansa Hadidin päälle olikin päätetty siksi laittaa isompi ja peittävämpi poncho.

Hilfiger oli kuitenkin yllättynyt siitä, kuinka suuri hype Hadidin ympärillä on, ja kuinka kuvaa juuri Hadidista oli jaettu sosiaalisessa mediassa enemmän kuin muita näytöksen kuvia. Tämän takia hän olikin lopulta ehdottanut Hadidille yhteistyötä myös malliston nimissä. 

Hilfigerin kommentit ovat nousseet otsikoihin ja niitä on paheksuttu laajalta. Monen mielestä Hilfigerin kommentit osoittavat, kuinka armoton mallimaailma on, jos langanlaiha Hadid ei saanut marssia catwalkilla niukoissa vaatteissa, koska oli "isokokoisempi" kuin muut. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Gigi Hadidia tuskin voi parhaalla tahdollakaan sanoa isokokoiseksi:

(kuva: AOP)

Lue myös: Tuntematon mies tarttui huippumalli Gigi Hadidiin kadulla - pelottava hetki tallentui videolle

Lue myös: Sama mies, joka tarttui huippumalli Gigi Hadidiin kadulla, lähenteli nyt Kim Kardashiania - katso

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat