Hurja paljastus Playboy-kuvauksista: 14 playmatea sekstaili keskenään huumepäissään

08.10.2012 20:00 - Mikko Räsänen

Entinen Playboy-malli Jenny McCarthy julkaisee elämäkertakirjan, jossa hän paljastaa, miten hurjaa Playboy-mallien elämä voi todellisuudessa olla.

StarPulse-sivusto kertoo Jenny McCarthyn paljastavan kirjassaan Bad Habits, millaista huumeidenkäyttöä ja seksihurjastelua Playboy-mallien elämä pahimmillaan on. McCarty, 39, muistelee Hawaijilla järjestettyjä Playboy-kuvauksia joihin joku oli tuonut rasian täynnä huumaavia lääkkeitä.

"Se, että laittaa huumeita Playmate-porukan eteen on sama asia kuin että ojentaisi kätensä nälkäisille kannibaaleille. Me kävimme rasian kimppuun ja yritimme jokainen saada niin monta pilleriä kuin mahdollista", McCarthy kertoo.

"Sen sijaan, että nappeja oli säästetty myöhemmäksi, otimme niitä vähintään viisi kerrallaan. Touhu meni niin intensiiviseksi, että aloimme kaikki muhinoida keskenämme. Voin vain kuvitella, missä shokissa ainoa rannalla ollut mies oli, kun hän tajusi, että hän on rannalla 14:n sekaisin olevan Playboy-mallin kanssa, ketkä vain sekstailevat keskenään", McCarty kertoo kirjassa.

Lähde: StarPulse

Kilpailut

Uusimmat