Kuva: AOP

Huumeriippuvuus ja kidnappaus - Saara Aallon kilpakumppanin rankka tausta julki

12.11.2016 12:15 - Iiro Myllymäki

Honey G kertoo olleensa riippuvainen muun muassa kokaiinista.

Käynnissä olevan Ison-Britannian X Factor -kilpailun puhutuin artisti on Suomessa luonnollisesti ollut Saara Aalto. Isossa-Britanniassa sen sijaan eniten kilpailussa on kohauttanut räppäri Honey G, jonka jatkoonpääsyä monet katsojat ovat kummastelleet viikosta toiseen.

Nyt Honey G, oikealta nimeltään Anna Gifford, 35, on kertonut avoimesti The Sun -lehdelle rankasta taustastaan. Nainen kertoo kärsineensä huumeriippuvuudesta ja käyttäneensä aiemmin muun muassa kokaiinia. Honey G myöntää edelleen käyttävänsä kannabista silloin tällöin.

- Olen aina kärsinyt riippuvuudesta pilveen. En enää käytä sitä kovin paljon, silloin tällöin sosiaalisissa tilanteissa. En käytä sitä kotonani, koska en halua jäädä koukkuun, Honey G kertoo.

Käytettiin seksuaalisesti hyväksi

Nainen selittää huumemenneisyyttään nuoruutensa traumaattisella kokemuksella. Hän kertoo, että hänet kidnapattiin ja häntä käytettiin seksuaalisesti hyväksi, kun hän kävi korkeakoulua.

Honey G kilpailee X Factorissa Sharon Osbournen luotsaamassa yli 25-vuotiaiden ryhmässä kuten Saara Aaltokin. Tänä iltana esiintyjät kilpailevat disco-teemaisessa jaksossa.

Lue myös: Saara Aalto sanoo brittilehden haastattelussa suorat sanat Suomesta: "Oli pakko päästä pois"

Lähteet: Metro, The Sun

Kilpailut

Uusimmat