Kuva: AOP

IL: Kimi ja Minttu naimisiin italialaisessa luostarissa - kiehtovat yksityiskohdat tulevista häistä

29.07.2016 08:15 - Rea Tallgren

Kimi Räikkönen saa rakkaansa omakseen ensi viikolla Italian auringon alla.

Kimi Räikkönen, 36, ja Minttu Virtanen, 29, astelevat avioliiton satamaan ensi viikolla Italiassa, Toscanassa sijaitsevassa vanhassa luostarissa. Iltalehti kertoo juhlista tulevan hyvin intiimien, ja vieraita on kutsuttu noin 50. Turvamiehet vartioivat yleisöltä juhlan ajaksi suljettua luostaria. 

Vieraat maksavat omat matkansa Italiaan, mutta hääpari maksaa heidän majoittumisensa lähialueiden hulppeissa hotelleissa. Pari itse yöpyy Iltalehden mukaan hotellissa, jonka hääsviitti maksaa tuhansia euroja yössä. 

Pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi; Robin-poika. (kuva: AOP)

Räikkösen vanhoista bilekavereista vaan harva on saanut kutsun juhliin ja toisin kuin Kimin ensimmäisissä häissä malli- ja ratsastaja Jenni Dahlmanin kanssa, tällä kertaa paikalla ei myöskään nähdä juurikaan julkkiksia. Kutsuttujen joukossa ovat kuitenkin Iltalehden tietojen mukaan muun muassa Jere ja Nanna Karalahti

Lehti uskoo Virtasen valinneen morsiuspukunsa suunnittelijaksi Zac Posenin, joka tunnetaan muun muassa draamaattisista iltapuvuistaan. Katso kuvia Posenin suunnittelemista asuista alta. 

Lähde: Iltalehden paperiversio

Kilpailut

Uusimmat