Kuva: Vilma Kaura

IL: Dannyn rakas Erika Vikman, 23: "Olen onnellinen, että uskalsin lähteä suhteeseen"

19.12.2016 07:30 - Senni Loikala

Tangokuningatar Erika Vikman puhuu Iltalehdelle parisuhteestaan suomalaisen musiikkilegendan kanssa.

Yli puoli miljoonaa levyä myyneen laulajan Ilkka "Danny" Lipsasen, 74, ja vuoden 2016 tangokuningattaren Erika Vikmanin, 23, parisuhde nousi otsikoihin joulukuussa. Iltalehden mukaan pari on seurustellut noin vuoden ajan, mutta tahtoi pitkään pitää rakkautensa salassa.

- Kunnioitin Dannyn parhaaksi katsomaa aikaa puhua asiasta. Suhteen salailulla oli tarkoitus suojella toisiamme ja toisaalta antaa suhteen kehittyä ja muotoutua. Tarvitsimme aikaa. Välillä oli hetkiä syksyllä, kun tilanne kävi tukalaksi, teki mieli puhua ja myöntää seurustelu, Vikman kertoo Iltalehdelle.

Vikman, joka sijoittui edellisvuoden Tangomarkkinoilla toiseksi, kertoo suhteensa kehittymisestä Dannyn kanssa. Aluksi kyseessä oli täysin ammatillinen suhde, joka sai alkunsa sen jälkeen, kun Danny antoi Vikmanille käyntikorttinsa vuoden 2015 Tangomarkkinoiden finaalissa.

Erika Vikman. (kuva: Vilma Kaura)

Danny. (kuva: Mikko Räsänen)

Hiljalleen ystävyys syveni rakkaudeksi.

- Sitten syksyn aikana aloimme tapailla, seurustella, keskustella ja tutustuimme toisiimme. Meillä osoittautui olevan samat perusarvot ja suhtautuminen elämään, viihdymme toistemme seurassa, Vikman tuumaa.

Tangokuningatar myöntää, että parin erilaiset elämänvaiheet epäilyttivät häntä aluksi. Hän on kuitenkin tyytyväinen, että uskalsi heittäytyä parisuhteeseen.

- Aluksi ajattelin, että ei tästä voi tulla mitään, yhtälö oli mahdoton. Pelotti, mitä muut ajattelevat, olemme niin eri elämänvaiheissa. Päivä kerrallaan kaikki kuitenkin eteni, meillä oli omat työkiireemme ja menomme, mutta yhdessäolo oli aina luontevaa ja tuntui oikealta, kun yhteistä aikaa oli ja on. Olen onnellinen, että uskalsin lähteä tähän suhteeseen, Vikman sanoo.

EDIT. 9.56. Jutun lähteenä oli käytetty virheellisesti Ilta-Sanomia, kun oikea lähde on Iltalehti. Tämä on nyt korjattu artikkeliin.

Lue myös: Danny ylistää suojattiaan Erika Vikmania: "Määrätietoista työtä tangokruunun eteen"

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat