Kuva: Mikko Räsänen

IS: Vain elämää -tähdiksi huhuttujen artistien osallistumiselle löytyi vahvistus?

18.05.2016 07:33 - Senni Loikala

Yhtenä vahvana veikkauksena Vain elämää -artistiksi on Chisu, jonka keikkakalenteri on tyhjä ohjelman kuvausten aikaan.

Ilta-Sanomissa spekuloidaan, ketkä artistitähdet nähdään seuraavassa Vain elämää -ohjelmassa. Seiska uutisoi jo maaliskuussa tietävänsä tulevan artistikattauksen ”erittäin luotettavasta lähteestä” saatuihin tietoihin perustuen.

Seiskan mukaan mukana olisivat Hector eli Heikki Harma, Chisu, Suvi Teräsniska, Lauri Tähkä, Mikael Gabriel ja Anna Puu.

Ilta-Sanomat teki havainnon, joka saattaisi vahvistaa veikkaukset todeksi. Lehden mukaan jokaisen artistin huhuttua mukanaoloa puoltaa, että heidän keikkakalenterinsa näyttävät tyhjältä kesäkuun alussa. Silloin ohjelmaa kuvataan Hirvensalmen Satulinnassa.

Vain elämää -ohjelman tuottaja Alexandra von Knorring-Rosti ei vahvista spekulaatioita Ilta-Sanomille, mutta iloitsee tulevasta kaudesta.

- Upea kausi tulossa, olemme tosi innoissamme. Kaudet eroavat aina toisistaan johtuen uudesta artistikattauksesta, ja jälleen kerran se on huikea. Tämä takaa myös yllätyksellisyyden ja ainutkertaisuuden, mikä on ihan mahtavaa.

Yhtenä varmimpana veikkauksena Vain elämää -artistiksi on pidetty Hectoria, jolla on meneillään 50-vuotisjuhlavuosi. Ilta-Sanomat kysyi mieheltä kommenttia spekulaatiosta, vaikka artistit eivät saa paljastaa etukäteen kiinnitystään ohjelmaan.

- No comments! Minulla ei ole ollut tähän aiemminkaan mitään sanottavaa eikä ole nytkään, Hector vastasi.

Vain elämää -ohjelman artistit julkistetaan kesäkuun alussa.

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös: Hector haukkuu kotimaisen tv-viihteen: Tylsää ja yksipuolista!

Kilpailut

Uusimmat