Iso-Arska paljastaa kirjassaan pettämisskandaalista: Puhelin ei enää soinut

17.10.2012 14:15 - Eeva Rajala

Arnold Schwarzeneggerin omaelämäkerta paljastaa, miten vuosien jälkeen paljastunut pettäminen vaikutti Schwarzeneggeriin ja hänen perheeseensä.

Viime vuoden keväällä paljastui, että Schwazenegger oli tehnyt avioliiton ulkopuolisen lapsen perheen entisen taloudenhoitajan Mildred Baenan kanssa. Tämän tultua ilmi Schwarzeneggerin vaimo Maria Shriver halusi, että kaksikko muuttaa erilleen. Iso-Arska purkaa tuntemuksiaan uudessa teoksessa Total Recall - uskomaton elämäntarinani.

"Vaikka Maria ja minä olemme yhä erossa tätä kirjaa kirjoitettaessa, yritän suhtautua jokaiseen meistä aivan samalla tavalla kuin olisimme yhdessä. Marialla on täysi oikeus tuntea itsensä syvästi pettyneeksi eikä hän enää koskaan suhtaudu minuun samalla tavalla kuin ennen", Schwarzenegger kertoo kirjassa.

Schwarzenegger kertoo olleensa iloinen, että hänen kalenterinsa oli eron jälkeen täynnä, sillä muuten hän olisi eksynyt. Hän laittoi hetkeksi viihdeuransa taka-alalle ja yritti keskittyä henkilökohtaisiin asioihin. Pari elokuvaprojektia jouduttiin perumaan ja mies huomasi, että koko Hollywood kavahti hänestä kauemmas skandaalin saadessa yhä enemmän julkisuutta.

"Puhelin ei enää soinut. Kesään mennessä viihdebisnekseen liittyviä asioitani hoitava juristi kuitenkin raportoi, että studiot ja tuottajat olivat alkaneet soitella jälleen", Schwarzenegger jatkaa.

Schwarzenegger myöntää kirjassa, että eron saama julkisuus tekee tilanteesta selviämisen kaksin verroin vaikeammaksi.

"Avioeroprosessi etenee, mutta silti toivon yhä, että Maria ja minä voimme palata yhteen aviomiehenä ja -vaimona ja perheenä yhdessä lastemme kanssa. Voitte kutsua tätä tosiasioiden kieltämiseksi, mutta sillä tavalla minun mieleni toimii. Rakastan yhä Mariaa. Ja olen optimisti."

Total Recall - uskomaton elämäntarinani -teoksessa käydään läpi koko Schwarzeneggerin elämä aina Itävallassa vietetystä lapsuudesta asti tähän päivään.

Kilpailut

Uusimmat