Jari Sarasvuo: En viitsi tehdä kotitöitä

20.09.2013 20:00 - Rea Tallgren

Jari Sarasvuo toimii muun muassa yritysvalmentajana. Lisäksi miehen pitävät tällä hetkellä kiireisenä miehen omaa nimeä kantava, ensi viikolla alkava keskusteluohjelma. Voicen Iltapäivän juontajat Lauri Kottonen ja Noora Hautakangas tenttasivat miestä siitä, ehtiikö hän osallistua ollenkaan kotitöihin.

Jari Sarasvuo on mies, jolla on monta rautaa tulessa. Trainer's House -yrityksen perustaja ja yritysvalmentaja on pelkästään tämän vuoden aikana ehtinyt vetää omaa puheohjelmaansa tammikuusta toukokuuhun Yle Puheella kerran viikossa. Ensi viikolla puolestaan ensi-iltansa Nelosella saa Sarasvuon puheohjelma.

Sarasvuo on ollut vuodesta 2010 saakka naimisissa hiihtäjä Virpi Sarasvuon (os. Kuitunen) kanssa. Vaikka 48-vuotiaalla mediapersoonalla tuntuu riittävän energiaa vaikka mihin, tunnustaa Sarasvuo Voicen Iltapäivän Noora Hautakankaalle ja Lauri Kottoselle, ettei hän tee kotitöitä.

- Kysymys ei ole mun ajasta, mulla olisi aikaa auttaa enemmän. Kysymys on mun viitsimisestä. Se on kuitenkin ihan selvä asia, että parisuhde ja kaikenlainen yhteistyö paranee aina, kun molemmat uhrautuu aloitteellisesti, mies pohti.

Sarasvuo sanoi, että hän ja hänen vaimonsa ovat keksineet asiaan ratkaisun.

- Meillä on tähän asiaan liittyen ihan järkevä tilanne. Mutta se ei tarkoita sitä, etten mä voisi vähän enemmän kantaa omaa osuuttani asiaan, Sarasvuo sanoi.

Sarasvuo tunnusti myös, että häntä olisi kaivattu haastattelun aikana kenties muuallakin.

- Meillä on nyt muutto käynnissä ja tällä hetkelläkin kun mä täällä viisastelen ja koetan kohottaa itseäni niin siellä se vaimo muuttaa kämppää toiseen ja siellä muuttomiehet odottaa mun paikalletuloa ja ne tarvitsevat mua sinne tiettyihin asioihin, Sarasvuo tunnusti Nooralle ja Laurille.

Sarasvuo-ohjelma alkaa torstaina 26.9. klo 22 Nelosella.

Noora Hautakangas ja Lauri Kottonen ovat äänessä Voicen Iltapäivässä arkisin klo 14-18.

Kilpailut

Uusimmat