Kuva: Splash

Jennifer Aniston julkaisi avoimen kirjeen: "En ole raskaana"

13.07.2016 08:45 - Reija Saarinen

Kirje julkaistiin Huffington Postin sivuilla.

Jennifer Anistonin, 47, ympärillä on vellonut raskaushuhuja useampaankin otteeseen. Viimeisin niistä on tältä kesältä. Nyt näyttelijäkaunotar on saanut tarpeekseen turhista spekulaatioista ja ottaakin asiaan kantaa avoimella kirjeellään, joka julkaistiin Huffington Postissa.

Kirjeen mukaan Aniston haluaa oikoa huhuja, joilla ei kerta kaikkiaan ole mitään perää.

"Ensinnäkin, en ole raskaana. Mutta olen kyllästynyt. Olen kyllästynyt treenaamisen valvontaan ja kehon arviointiin, jota tapahtuu päivittäin journalismin ja viihteen varjolla.", tähti kirjoittaa.

Aniston avautuu myös arjestaan. Siitä miten hän ja hänen miehensä joutuvat päivittäin innokkaiden kuvaajien kohteeksi.

"Se valvonta ja tarkkailu, jonka alla naiset ovat, on järjetöntä. Tapa, jolla media kohtelee naisia, on absurdi ja häiritsevä."

"Tytöt ympäri maailman ovat alttiita vaikutuksille. Viesti, jonka he saavat on seuraaja - et ole kaunis ellet ole uskomattoman hoikka, et ansaitse huomiota, jos et näytä huippumallilta tai näyttelijältä lehden kannessa."

Kuukauden aikana Aniston kertoo huomanneensa erityisesti sen, miten paljon naista määritellään siviilisäädyn ja äitiyden kautta.

"On kummallista, että nainen on jotenkin puutteellinen, epäonnistunut tai onneton, jos hän ei ole naimisissa oleva äiti. Lopputulemani aiheesta on se, me naiset olemme ilman puolisoa tai hänen kanssaan. Ilman lapsia tai lasten kanssa. Saamme itse päättää, mikä on kaunista, jos kyseessä on meidän kehomme. Se päätös on meidän ja vain meidän naisten."

"Ehkä minusta vielä joskus tulee äiti. Kerron siitä kyllä sitten. En kuitenkaan pyri siihen siksi, että tuntisin olevani muutoin jotenkin epäonnistunut."

Koko kirjeen voit lukea täältä.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat